Komentari

proglasi.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Proglasi

    Promijenio sam odluku pa ću, umjesto posta posvećenog blogeru @ Grunfu, ~ onih dana kada za to budem raspoložen, ~ napisati čitav šaljivi špijunski roman o tome kakav bloger Grumf na mene ostavlja dojam mada se takav moj 'osobni dojam' možda i ne podudara sa stvarnošću, a što valjda ne treba posebno isticati da je izmaštaj i inače najjače oružje i svojstvo literarno slikovitog izričaja kojega se prihvaćam…

    avatar

    15.08.2018. (16:32)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ja mislim da si ti u stvari bloger Grunf, koji piše o blogeru Grumfu, ili si možda jedan od mojih blogova, a ako nisi onda si sigurno blogerica koja je jednom pisala blog sa eksplicitnim scenama seksa.

    U svakom slučaju angažman superheroja Blogija i florence nightingale u liku i djelu blogerice Annaboni su urnebesni :)

    avatar

    15.08.2018. (17:25)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Tebe je izgleda bloger Grunf opčino: likom, djelom, nik-om......tko zna čim kad ga tako svesrdno spominješ i analiziraš........A vidim, da ti ni teorija romana apsurda nije strana pa još tome dodaš i komadić egzistencijalizma, citiranje mog dijela komentara postaje besmisleno u odnosu na svu kvalitetu napisanog.

    Mersault nije slobodan čovjek : on je anrhista a od anrhije do istinske slobode ima i te kako prostora..........Kad je Mersaulta policajac pitao na plaži zašto je ubio crnca on je odgovorio : "Ne znam "

    Slobodan čovjek uvijek ima saznanja dokle seže njegova sloboda taman ( kako reče jedan mislilac ) do nosa protivnika, a anarhist koji živi inerciju bez emocija ne zna NIŠTA pa ni to, je li mu bljesak sunca na nožu motiv da nešto napravi drugom čovjeku.

    Znaš li ti barem " kostur " tog svog budućeg šijunskog romana a da ne uplićeš blogera Grunfa a niti Srpske Žene u crnom????

    avatar

    15.08.2018. (18:07)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    ja se nadam da će ti napisane kritike pomoći da roman pišeš dalje

    avatar

    15.08.2018. (18:26)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Anči a zašto ti imaš neodoljivu potrebu za cenzurom, i zašto onda kad je šaljivdžija mene opra radi već nečega nisi intervenirala.

    avatar

    15.08.2018. (19:31)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    ja i cenzura ????

    vidiš da čovika lipo i kulturno komentiran i ne karan se brez veze

    avatar

    15.08.2018. (19:48)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Pročitah nastavak, mada mislim da previše brzo mijenjaš svaki sljedeći, pa opće blogopučanstvo ne stigne reagirati. Uopće ne dvojim da je ured za cenzuru postova zaprimio najmanje dvije prijave i zahtjeva za cenzuriranjem objavljenog, a povodom insinuiranja da svojim pisanjem izazivaš i dozivaš ponosni nacizam i ktomu pripisani rasizam. Obzirom na komentirajuće pojave, držim da se ponosni nacizam odnosi na moju malenkost, kao, već sam deklarirani sljedbenik, dok se rasizam pripisuje nazočnom blogeru namjerniku. Ostatak velekritične mase šuti, čita i navija u svoja četiri zida glave, dok se eksponirani kokošinjac nezaustavljivo brine o čudoređu. I inače, spominjajuće , leteće pojave uredno paze i urgiraju ne bi li se idiotski komentari, nagovorom obrisali. Budući da idiotske komentare pišem, za sada, neimenovan Ja, zahvaljujem na toleriranju različitosti, o čemu se vode svakodnevne bitke. Pozzz !

    avatar

    16.08.2018. (08:36)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    O „toleriranju različitosti“?
    Bemti miša.
    Eno onaj s brčićima zinul i otpali mu brčići ... :)))
    Svih 88 dlaka ...

    avatar

    16.08.2018. (16:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...