Komentari

proglasi.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Proglasi

    Promijenio sam odluku pa ću, umjesto posta posvećenog blogeru @ Grunfu, ~ onih dana kada za to budem raspoložen, ~ napisati čitav šaljivi špijunski roman o tome kakav bloger Grumf na mene ostavlja dojam mada se takav moj 'osobni dojam' možda i ne podudara sa stvarnošću, a što valjda ne treba posebno isticati da je izmaštaj i inače najjače oružje i svojstvo literarno slikovitog izričaja kojega se prihvaćam…

    avatar

    14.08.2018. (19:56)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ne znam šta si pio danas, ali to piće nije bilo naivno.
    Zamolit ću te da ubuduće lijepo zaobiđeš moj blog i da me ne
    spominješ ni u kakvom kontekstu jer ti za to nisam dala ni
    povoda ni prava.
    Da ne pitam, tko tebe plaća da ovdje pišeš gluposti?

    avatar

    14.08.2018. (20:14)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    imati ćeš sada puno protivnika jer pojedine blogere se ne smije dirati, sretno ti

    avatar

    14.08.2018. (20:16)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    čitam već drugi ili treći post u kojem < pored ideje o pisanju špijunskog romana > spominješ @grunfa pa sad i @lastavicu.........seciraš bez skalpela žive ljude, ne brišeš krv.....sve je vidljivo,čak i opasan svijet u kojem živimo je opipljiv do boli...pa se pitam, što ti je da si se pretvorio u stršljena pa bodeš do anafilaktije ?

    Treba li ti satisfakcija da budeš ono što ne želiš da drugi budu ili se samo poistovjećuješ s njima zatvarajući imaginarni krug onakvog života o kojem pišeš do zadnjeg odlomka...jer, slijepac sa štapom je iracionalni dodatak-završnica bez poante

    MENE JE ZABOLJELO SRCE ONDA KADA JE TREBAO DA ME BOLI KURAC! C/P.......ovo je tvoja misao iz 2015 ( mislim...) pa se pitam, od kratkih sentenci pa do ovakvih postova što je to "naraslo" u tebi ?

    avatar

    15.08.2018. (00:01)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Što znači Andrea B "jer pojedine blogere se ne smije dirati, sretno ti." ???????????????

    Povladjivati, pod kožu se nastaniti može svaka ameba: u javnom prostoru " diranje blogera" komentarima je konfrontacija koja nije uvijek ugodna ali je prihvatljiva pod uvjetom, da je argumentirana, jer citirati iz konteksta i graditi svoje stavove koje imaju predznak optužbe nije u najmanju ruku korektno

    avatar

    15.08.2018. (00:14)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Prvi dio pročitah, drugi bi bio gubljenje vremena.
    Uzmimo da sad gospon Grunf, ko, uzmimo, matematičar i vrsni informatičar povratno napiše jedan algoritam. Pa, uzmimo, malo prošvrlja po tvojoj privatnosti, izvorima i licencama tvojih grafika, kud lutaš i kaj inače u glavi nosiš. Al, uzmimo, on je gospon i to ne bu. Ti bi, jel, uzmimo, da to znaš. Al svaka čast da svojim genijalnim stilom uspiješ privući čak ponosni nacizam, ko ljepak si super. El te smijem osloviti sa „gospon Blento“, il se buš ljutil? ;))

    avatar

    15.08.2018. (03:39)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Haha, Proglas, nedaj se uznemiravati povodom uzbune u kokošinjcu, to je uobičajeno u biblioteci blogoromana. Možda si trebao pod opasku staviti ; svaka slićnost s stvarnim osobama je namjerna. Ipak treba očekivati kanonadu prosvjeda, moralnih poduka, upozorenja..... pa do objave kakvog šaljivog blogerskog proturomana. Ne brini, iskopati će nešto iz Tvoje biografije. Jedino će , kako izgleda, izostati tajni kontakti, jer nemaš istaknutu mail adresu na blogu. U tom bi slučaju svakako bilo više materijala za dopunjavanje - izmaštaja. Evo, vjerojatno sam sada i ja na popisu nepoželjnih, ali uvijek sam i bio. Pretplaćujem se na nastavak !
    PS. Izostanak većeg broja komentara pripisujem bojazni svekolikog blogopućanstva, jer nisu sigurni da li će se naći kao likovi u Tvojem izmaštaju.

    avatar

    15.08.2018. (07:24)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Jebate i blogija si izmamija, našeg vrhunskog informatičara, zaštitnika pedera i Jugoslovena do posljednjeg daha, sad će te opet cenzurirat čedo naše administratorsko :)))

    avatar

    15.08.2018. (10:49)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Gleč, i rasisti ti na ljepak dozuje, buš ti nama još mega-slavan ... ;))

    avatar

    15.08.2018. (15:54)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Blogi jel imaš ti neki plašt ko Supermen ili tako nešto :)))

    avatar

    15.08.2018. (17:15)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    El tvog moljac napa? ;))
    Eno jedan u vešmašini, dobiš, al peglaj sam ;))

    avatar

    15.08.2018. (17:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...