Komentari

andrea-bosak.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    ŽELIM TI SVU SREĆU

    avatar

    03.06.2018. (10:49)    -   -   -   -  

  • Sretna

    Pridruzujem se pozdravu i pozivu da se javi...:)

    avatar

    03.06.2018. (11:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Isto sam joj i ja rekao da mamlazima tipa fresh brisanjem bloga priznaje njegovu pobjedu.Pogledaj malo njegov post on sam za sebe dovoljno govori o njemu i koliko je zapravo intelektualno slab.A luki bi trebala ponovo počet pisat u inat takvima ja u principu nisam za vrijeđanja više sam za argumentirane rasprave ali na vrijeđanja odgovaram istom mjerom.Nemože mene intelektualna sirotinja tipa fresh i njemu slični dovest do toga da ja ugasim blog.
    Što se tiče luki odgovorih ti kod lacija da ima novi blog ne isključujem mogućnost da ponovo počne pisat.Neznam za vas ostale ali ja ću freshov blog sigurno zaobilazit.A oni koji te vrijeđaju obično sve to vide u sebi i s time se nikako nemogu pomirit pa da bi lakše spavali tako etiketiraju druge a u ostalom ko ih jebe.
    Najvažnije je da im nedas zadovoljstvo da te izbace iz takta svojim glupim infantilnim provokacijama jer su plus to njihove uvrede odraz ljubomore na tuđi uspjeh a za svoj su totalno nesposobni.Pozdrav.
    Ps.fresh je postao glavni predmet sprdnje na blog.hr-u

    avatar

    03.06.2018. (12:20)    -   -   -   -  

  • Elyca

    što god da radiš...uživaj

    avatar

    03.06.2018. (12:22)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    Lucid-Theatral kada se malo smiri vratiti će se ona sigurna sam, tebi hvala

    avatar

    03.06.2018. (12:33)    -   -   -   -  

  • turimti

    Čudno, Luki mi nije napeta...ali sam podržavala njeno angažiranje na planu kulture jedinom prostoru koji građani mogu smatrati svojim...Život je maraton, a ne utrka na 100 metara. Luki, zato glavu gore i nastavi pisati...Zadača Ti je obraniti se od primitivaca i primitivizma...

    avatar

    03.06.2018. (15:13)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Potpisujem Tvoje riječi...mogla je blog pustiti...ili napraviti drugačije….sve se da...da bi me pitala dala bi joj savjet!!!

    avatar

    03.06.2018. (15:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...