Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • harambaša

  Tata kaže da su svi oni koji donose takve i slične "pametne" propise upravo oni koji "bi dupe dali" da se pojave na nekoj naslovnici. Što je time htio reči, ne znam ?

  avatar

  27.05.2018. (12:58)    -   -   -   -  

 • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

  Možda ono da oni koji najviše pričaju kako se "ne vole slikati" i da se "njih ne smije slkati" imaju najviše slika sebe po Facebooku i Instagramu. I to pretežno "selfija"...

  avatar

  27.05.2018. (16:35)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Mrzim eu iz dna duše.Još prije negoli smo u nju ušli bio sam jedan od rijetkih žestokih protivnika toga.Cijene života su jako skočile ali standard nam je ravan nuli pa razna uvjetovanja i uvođenje eurposkih cijena cigareta,hrane ovog onog goriva itd.Kao i neka politička pitanja mmf i slično.Ni počemu nije eu drugačija od komunističke kineske totalitarne ideologije.Zašto svi krebili koji pokreću referendume nebi napravili nešto dobro za Hrvatsku kad kažu da ju tako vole.Neka raspišu referendum za izlazak iz eu ili još bolje neka otiđu živjeti u kakvu koloniju u emigraciju tako bi me jedino stvarno uvjerili da vole Hrvatsku.

  avatar

  28.05.2018. (18:31)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Otkada se počelo fantazirati o medu i mlijeku nakon ulaska u EU meni u zaglavlju bloga stoji Ceterum censeo EU esse delendam!

  Kad tad EU će se raspasti kao što su se raspale sve anglomeracije raznih država u prošlosti.

  Što se pak tiče same teme: u vrijeme kad se satelitom može ustanoviti koju marku cigarete netko puši na ulici, uvoditi takav zakon i takva pravila je totalitarni apsurd. No što bi birokrati radili da ne izmišljaju takve propise. Možda pisali doktorske dizertacije tipa "Utjecaj mjesečevih mjena na razvoj karfiola u sedmom mjesecu trudnoće".

  avatar

  28.05.2018. (22:05)    -   -   -   -  

 • hr-zmaj

  nije "anglomeracija” već AGLOMERACIJA

  avatar

  29.05.2018. (20:25)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...