Komentari

otokpiwa.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • g_minor

    Evo jedna medievalna hodočasnička ruta od sjevera Europe do Rima koja živi sve do danas. http://www.viefrancigene.org/en/ Općenito se za nju danas toliko malo zna da su je u dosta slučajeva zaboravila čak i povijesno i kulturno (pa slijedom toga i turistički...) važna naselja diljem nje. Nije ni poznata ni priznata niti blizu koliko Camino del Santiago, pa je poprilično teško slučajno se ili pak po skitalačkoj inerciji zateći se uzduž nje pa nizdol do krajnjeg odredišta. No stoga je u svakom smislu znatno zahtjevnija, a kako kažu svakojaki prolaznici i iskustveno bogatija pa time i zahvalnija. Pozdrav ti od vjernog čitatelj kao i zahvala i željno iščekivanje putešestvija na odličnom blogu. Između redaka u kombinatorci semantike daje čovjeku stvarno svašta za razmisliti i zamisliti se.

    avatar

    21.03.2018. (12:15)    -   -   -   -  

  • kachusha

    laska mi što imam jednog čitatelja, ali me sad frka da ne bude ubudće interesantno. Via Francigena nije tu iako imaju veze s EU Council. Baš ću priupitati zašto ih nema :).

    avatar

    21.03.2018. (18:49)    -   -   -   -  

  • Nasmijana sova

    Možeš li pisati malo većim slovima?

    I samo malo napomena: EU projekte i vezane sastanke ne plaća Bruxelles, već svi mi, porezni obveznici zemalja članica EU ;-))

    avatar

    26.03.2018. (15:01)    -   -   -   -  

  • kachusha

    @nasmijana sova - Jest, u pravu si. Nisam to napisala samo zato što dok sam tipkala sam promislila da se i ja time koristim pa neću da je u prvom redu to da sam i ja na grbači građana.

    A jebemu to za slova, ctrl+scroll. Kad stavim velika slova onda se smanje redovi između njih pa mi je još nečitkije. Ma svakako je ajme majko.

    avatar

    27.03.2018. (08:57)    -   -   -   -  

  • Nasmijana sova

    samo ti dalje piši ;-)
    ništa za slova - a i ja svašta tražim kada ctrl i + uveća slova na ekranu ;-))

    avatar

    27.03.2018. (14:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...