Komentari

usvijetutajni.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • so far away...

    .

    avatar

    23.02.2018. (06:13)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Onaj novi Civic mi se jako sviđa. Samo sam ga u prolazu par puta vidio. Skroz svemirski. Pa možda ta Honda :)

    avatar

    23.02.2018. (11:42)    -   -   -   -  

  • y

    Puno toga si napisala. :) Lijepo i dobro da si se zauzela za sebe. Nisam sklona osobito vjerovati u neki misteriozni zakon privlačenja više u ono kako prostreš tako ćeš i spavati. Akcija i reakcija. Ali vidiš neke situacije stvarno budu strašne podudarnosti, slučajnosti ili iznenađujuće posljedice (?).
    Kao devetnaestogodišnjakinja sam strašno željela jedan auto. Mislila sam kako bi krasno bilo da ga imam. :) S vremenom sam sve manje i manje željela, a nekim čudom mi je muž za 40 rođendan kupio upravo taj auto. Čak je i boju pogodio. Nikada mu nisam rekla za tu želju, ne zato što sam tajila nego me je napustila ta ideja. Dok je živjela u meni bila je prilično strastvena. Neobičan je to sve skupa osjećaj bio. Ako zakon privlačenja i funkcionira brate kasni 20 godina. :)

    avatar

    23.02.2018. (13:06)    -   -   -   -  

  • harambaša

    odličan post, vrijedilo je išćitati ga od prve do posljednje rečenice.hvala ti.

    avatar

    23.02.2018. (13:43)    -   -   -   -  

  • so far away...

    @ art, da, divna je, nekima nije sjela, ali meni je skroz super...ali ciljam ipak na stariji model, i taj će biti nekako na vrh mojih mogućnosti...a u krajnoj liniji nije ni najstariji loš... al mislim da će biti srednji ipak :D

    @y pa, možda kasni, možda je baš sad došlo na red...ja vjerujem

    @harambaša, hvala puno :D

    avatar

    23.02.2018. (13:45)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Ne kažu bezveze da kada želiš nešto tako jako, da će ti se to i na kraju ostvariti... Važno je imati svoj cilj i ići prema njemu, ljudima koji laju tim putem unatoč, a ima ih bezbroj. Ako uspijemo u svojim naumima, tek tada smo kompletne osobe. Odličan post inače, neki dijelovi me podsjećaju na mene. Valjda treba proći neka loša faza u kojoj sve moraš shvatiti i poloviti za nešto bolje i drugačije što slijedi ;)

    avatar

    24.02.2018. (19:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...