Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • golden H

  i pored "grozota" ovdje se Zagreb zavoli kad ga se ovako upozna

  avatar

  18.02.2018. (14:28)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Obično prolazim okolo :-)).
  Idući puta ću kroz :-)).

  avatar

  19.02.2018. (11:16)    -   -   -   -  

 • Veky

  Što se preimenovanja tiče: nesumnjivo je _odabir_ naselja kojima će biti preimenovane ulice bio pod utjecajem ratnog stradanja Slavonije, ali _potreba_ za preimenovanjem je po mom mišljenju puno prozaičnija: Zagreb se proširio, i Čučerje, Markuševec... više nisu bili zasebna naselja, nego jednostavno dio Zagreba. Onda bi netko mogao očekivati da npr. "Čučerska cesta, Zagreb" bude u Čučerju, ili bar da ide prema Čučerju, a ne da je ispod Maksimira. :-)

  avatar

  20.02.2018. (08:30)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Istina je, Veky, što zboriš, iako tehnički nema zbrke: Kod Svetica se nalaze Čučerska ULICA i Dubravska ULICA (a mogle su biti i Markuševečka ULICA i Čulinečka ULICA), a na drugim mjestima u gradu se nalaze Čučerska CESTA i AVENIJA Dubrava te Markuševečka CESTA i Čulinečka CESTA ... baš kao što sad imamo Zagrebačku AVENIJU i Zagrebačku CESTU (na Rudešu) te ZAgrebačku CESTU u SEsvetama (koja je pravi duplić :) ).

  U svakom slučaju, zbrke već iam dovoljno i bez tih ulica, a one ju samo još "začinjuju". :)

  avatar

  21.02.2018. (16:43)    -   -   -   -  

 • Davor

  Super su mi ti izdignuti blokovi od par uličica, kao arheološki ostatak starijeg Zagreba. Ima slično na još par mjesta, npr. na Knežiji iza Lidla na Selskoj
  Davor

  avatar

  14.05.2018. (11:27)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...