Komentari

mynetsoul.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • My net Soul

    Smrdi! Smrdi! Užasno smrdi!

    avatar

    06.02.2018. (19:31)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    ne filozofiraj o smradu.
    Ja sam u Splitu 3 i sinoć sam imala spastični kašalj u ponoć.........od smrada.A kako je tek na rubnim djelovima to oni znaju

    avatar

    06.02.2018. (19:48)    -   -   -   -  

  • My net Soul

    - Annaboni, ne filozofiram, već prenosim ono što je struka (iz prve ruke) rekla. Nema panike. To što ti se dogodilo noćas možda je obični placebo.

    avatar

    06.02.2018. (20:06)    -   -   -   -  

  • Toliko O struci

    Hrvatski zavod za javno zdravstvo nema u nadležnosti, a niti ima kompletan uvid u dokumentaciju zahvata vezano za sanaciju te ne može sa sigurnošću potvrditi da nema opasnosti za zdravlje građana, no na temelju mjerenja koja su obavljena, a koja su pokazala da se tipični odlagališni plinovi kreću unutar dozvoljenih vrijednosti, te se može se tvrditi da je vrlo vjerojatno da nema rizika za zdravlje ljudi.

    avatar

    06.02.2018. (20:38)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    hhaaaa ne umišljam, vjeruj mi......

    avatar

    06.02.2018. (20:50)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Jadno je da tek kad se nešto loše dogodi onda svi govore o tome,dok nema zla svi šute...

    avatar

    06.02.2018. (23:10)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Struka laže, ja to znam iz prve ruke jer je igrom slučaja to moja struka, to što se tamo radi je čisto pranje love, u režiji koalicije HDZ SDP, koji imaju isprepletene interese kad je kriminal vezan za okoliš u pitanju, zato se i ne koriste sredstva iz europskih fondova, jer niko normalan ne bi dao suglasnost na to što se tamo radi, doduše i opcija koju je zagovara bivši mostov ministar je jednako nebulozna i kriminalna, samo su njegovi sponzori bili drugi, zna se kako se to radi, po pravilima struke, a struka u Hrvatskoj je ucijenjena jer ako ne ide na ruku kriminalu onda neće ni radit.
    Vrhunac struke je planirana izgradnja Centra za gospodarenje otpadom u Lećevici, koji će se graditi po istom modelu kao riječki i istarski, za koje već znamo da su promašeni, ali nema veze glavno da se lova vrti.

    avatar

    06.02.2018. (23:14)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Struka uopće ne govori da nema opasnosti, struka govori možda, vjerovatno, ne zna se, struka nije provela sva mjerenja, struka ne zna.
    Kakve su posljedice znat ćemo mi u Splitu i oko Splita kroz naredne godine.
    Kamo sreće da to bude samo smrad

    avatar

    07.02.2018. (09:49)    -   -   -   -  

  • Grunf

    Izbori bi trebali služiti tome da očistimo "smeće",
    ali eto, većina voli neke stare ratove u očekivanju novih ;)
    P.S.
    Nisu kriva djeca, mediji su tek otužna slika mase koja ih konzumira.,

    avatar

    07.02.2018. (14:20)    -   -   -   -  

  • sewen

    Smrt fašizmu i smrt narodu!

    avatar

    07.02.2018. (15:19)    -   -   -   -  

  • #729

    Eh, da je u Splitu samo problem smrad s Karepovca...

    avatar

    07.02.2018. (16:41)    -   -   -   -  

  • My net Soul

    - Anna-Bonni - preživjet ćeš valjda nekako :-)

    - Prozore, mi smo šutljiv narod... šteta.

    - FreshCY - ovaj put ne govorim o visokim političarima, koji love u mutnom, već što kaže stručnjak, koji nije ni pristran, ni korumpiran, ali je zato iznimno i natprosječno stručan u tom području. zato ovaj moj post. inače ne bih. to je osoba koja je po vokaciji "zeleni"...doslovno i živi "zeleno" i radi "zeleno"...ne bi me čudilo da si već i bio u kontaktu s tom osobom, vezano za svoj posao :-)

    - Nisa, to govore ovi iz HZJZ, koji i inače zabušavaju. Njih bi trebalo smijeniti. Bijah s njima u sukobu, kad su izjavili da zanemaruju vršne vrijednosti očitanja mjernih stanica za mjerenje onečišćenja zraka, kao statistički neuporabljive, a koriste samo vrijednosti između vršnih. To me toliko izbezumilo, a pogotovo što nitko drugi osim mene nije bio zainteresiran za reakciju na takvo što. Oni čak ni nadležno ministarstvo nisu izvijestili o vršnim vrijednostima, jer to navodno nije po njihovim pravilima. Zamisli, maximumi se tretiraju kao mjerne greške. Ludilo. U ovoj zemlji bi mnogi neodgovorni pojedinci trebali robijati zbog ugrožavanja javnog zdravlja.
    No ovaj stručnjak ne spada u njihovu kategoriju, već kao što rekoh Frešu...A ja mu vjerujem, jer ga poznajem. Zato ovaj post.

    - Grunf, ne treba tu biti toliko naivan, mediji oblikuju ljudsku svijest. Ako hoćeš indoktrinirati narod, koristiš moć medija. To se zove specijalni rat.

    - Sewen.. da, zbilja nakaradno.. u pravu si.

    - S.M. - ovo što se noćas dogodilo u Splitu samo je još jedan u nizu dokaza da u Hrvatskoj pa i Splitu uopće nije problem korumpirana politika, već korumpirani pravosudni sustav, koji ne želi ili je nesposobno sankcionirati one koji reketare i piju krv na slamku hrvatskom poduzetništvu. U Hrvatskoj nitko ne može ništa poduzeti, a da na njemu ne narastu pijavice.

    avatar

    07.02.2018. (18:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...