Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • NF

    zanimljivo mi je to licemjerje, kojem si se eto i ti po prvi put, barem ono što sam pročitao, a čitam te uglavnom redovito, ti pridružio, s upskirtingom. nije mi jasno, što je tu problematično, posebno ako se, kao u većini takvih snimaka, ne može prepoznati "objekt". ja sam na instagramu opomenut i skinuta mi je najbezazlenija fotografija, reklamirao sam i ispalo je da je to skidanje bilo unutar autonomije admina. zadnja mi je fotka od prije dan dva, donekle problematična, no stoji i skupa lajkove, ne sumnjam da je bila prijavljivana, uostalom i poznatom francuskom fotografu e. thomasu je instagram uskratio nedavno gostoprimstvo, on snima pak majke s djecom, a to je sad bolesno . postoji privatan prostor koji svatko može zaštiti i javni, i to je to, ja se samocenzuriram samo okjo vršenja nužde na javnim mjestima, treba shvatiti da su takve neke gluposti draže određenom tipu ljudi od mrtvih priroda.

    avatar

    24.01.2018. (20:57)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    I dalje sam stava da fotografirati iz ljubavi prema fotografiji OK, ali javno objavljivati nečije fotke, bilo gdje, pa i po netu, bez privole te osobe, NE.

    avatar

    25.01.2018. (18:03)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    NF: Meni prvenstveno ide na jedan dio tijela (koji je nepristojno spominjati) ta demagogija protiv fotografa, koju neki šire iz jedinog razloga jer "nekome smeta"... (A fotografima kao ne smeta da ih se sve a priori smatra nekakvim kriminalcima, čudacima i nenormalnima.)

    Dnevnik JR: A to je naravno neostvarivo. Neki očito imaju ideje da bi valjda svatko tko snima ulicu i ljude (iz ljubavi prema fotografiji!!!) morao trčati za svakime tko mu se našao u kadru?... I to samo zato jer, kako rekoh već, su neki uvjereni da je najgora kataklizmična stvar koja se može dogoditi da im slika završi na netu...

    avatar

    25.01.2018. (20:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...