Komentari

theartofbeingyourself.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • The Art Of Being Yourself

    .

    avatar

    03.12.2017. (20:15)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Ako gledaš cijelu sliku, onda niti u odnosu na religiju nećeš biti tak isključiv...Mislim ni ja nisam praktičan vjernik, iako jesam vjernik, no, ne smatram da su religije u potpunosti loše...Loše je što ih loši ljudi koriste u loše svrhe..ali ideje koje prenose su uglavnom pozitivne...I znaš, ne mora ispod svakog sjaja slika biti blijeda....nekad ispod sjaja zaista živi sjaj...Al...za prepoznat i vidjet ljepotu u svemu, zaista treba znat vidjet (ili bolje rečeno "osjećat") širu sliku.

    avatar

    03.12.2017. (21:26)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Dnevnik - potpuno sam isključiv u odnosu na religije i smatram da su u potpunosti loše. Prvestveno tu mislim na ovu "domaću", jer ona mi je poznata iz prve ruke. Pozitivne poruke koje kao prenose su samo mamac i fasada, ljuštura. Kada se udubi u suštinu, ona je prazna i potpuno besmislena. Razumijem što želiš reći, ali još bolje razumijem što ja želim reći i dobro znam što pričam.

    avatar

    04.12.2017. (05:56)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    @Art- ma kužim i ja što ti želiš reći...i slažem se u tom dijelu s tobom...ali, moje mišljenje je da nam ionako drugi mogu "prodat" samo ono što mi želimo "kupit". Ja npr. volim priču o Isusu...odnosno, preciznije, volim Isusa...jer poruka koju on prenosi u suštini je dobra...a to što ju neki koriste u svoje "loše" ciljeve, to je njima na dušu. O toj ljepoti ti pričam...Božić je za mene, divan blagdan...jer si od njega uzimam samo ono lijepo :-)))

    avatar

    04.12.2017. (07:01)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    U pravu si, površno gledanje na religiju daje površnu sliku ;)

    avatar

    04.12.2017. (09:31)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    dražeN - da, tako je, a cjelovito gledanje na religiju daje pravu sliku, a tu sliku ne vidi skoro pa nitko. Da, ja je dobro vidim, da te ne ostavljam u nedoumici.

    avatar

    04.12.2017. (09:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...