Komentari

sumo-hrvat-s-kaucha.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • sumo hrvat s kauča

    !!!

    avatar

    18.11.2017. (19:02)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Samo me zanima koliko ti imaš ratnog iskustva, da tako suvereno lupaš te i takve gluposti, evo meni laiku reci u kratkim crtama kako se to Vukovar mogao obraniti, ako ne možeš sam aj nađi negdje na internetu mišljenje nekog vojnog stručnjaka, koje govori tome u prilog, znaš nekad u životu ćeš doć u prigodu da se makneš sa kauča, recimo otiđeš negdje u birtiju, pa šteta da lupaš gluposti o nečemu o čemu nemaš pojma.

    avatar

    18.11.2017. (19:08)    -   -   -   -  

  • sumo hrvat s kauča

    Nisam strateg (iako volim vojnu povijest) i ne trebam biti. Ne "lupam" ja, "lupaju" drugi. Ja samo prenosim izjave drugih. Uostalom, postoji solidan broj stručnih radova na tu temu, no oni nisu poznati široj javnosti... Pročitaj i poslušaj izjave izravnih sudionika tih događaja kao što su Borković i prije svega Tus (najčasniji general HV-a za vrijeme rata). Educiraj se malo ;)

    avatar

    18.11.2017. (20:20)    -   -   -   -  

  • boniana

    Poslije @Freshova komentara ne uspijevam sabrati misli, jer ovo pročitano se čulo " kuloarski" već odavna i vrlo teško je povjerovati u istinitost ovakvog promišljanja predsjednika Tudjmana , makar linkovi govore suprotno.
    Tema o kojoj pišeš je vrlo bolna i očito, da javnost poslije silnih intervjua Jastreba jednog i drugog mora dvojiti , ali........u jedno možemo biri sigurni: ni jedan predsjednik jedne države ne bi žrtvovao jedan grad unatoč tih 50:50 %......pa ni Tudjman

    avatar

    18.11.2017. (20:23)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    molio bi te linkove na te radove, i te izjave koje potkrepljuju tvoje tvrdnje, i nisam te proglasio strategom samo sam te pitao kakvo je tvoje ratno iskustvo, bio bi razočaran kad bi ti bio jedan od od onih teoretičara koji su zamalo jedan put jebali a o pički sve znaju, iako ovo tvoje lamentiranje baš na tako nešto ukazuje

    avatar

    18.11.2017. (21:28)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Neću zalaziti u to da li je to bilo baš tako ili ne jer jednostavno ne znam, nisam upućen. No odajem ti priznanje da si u ovom trenutku imao hrabrosti da napišeš tekst koji odstupa od 99,9% drugih tekstova u kojima se sve svodi na 'sjećanje na žrtve', a da se nitko ne pita jesu li sve te žrtve zaista bile neophodne.

    avatar

    18.11.2017. (22:02)    -   -   -   -  

  • sumo hrvat s kauča

    @fresh sam ih traži, fali bogu you tube ih prepun, Samo ukucaj ključne riječi :)
    A što se tiče mojeg ratnog iskustva, pokušavam ti objasniti da je nebitno jer ne ulazim u meritum stvari (taktika oko proboja) nego ti pokušavam objasniti da se nažalost onaj pravi pokušaj proboja nikad nije ni dogodio.

    avatar

    18.11.2017. (23:26)    -   -   -   -  

  • sumo hrvat s kauča

    @semper contra pogodio si u sridu!
    Generalno, ako želite čitati standardne blogove/tekstove o ovoj temi ili drugima, slobodno posjetite ostale blogove, hrpa je takvih... a ako želite nešto drugačiji i alternativniji pogled na stvari i ovakve teške teme onda dođite na blog sumo hrvata s kauča :)

    avatar

    18.11.2017. (23:31)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Valjda zato što sam nisi stručan se pozivaš. na tako relevantne izvore kao što su indexhaer i nethaer, koji se opet pozivaju na svije tajne izvore koje ne mogu otkriti jer čuvaju ispovjednu tajnu, znači u pravu sam ti pičke nisi vidio samo je poznaš po čuvenju sa indexhaera, čestitam

    avatar

    19.11.2017. (13:01)    -   -   -   -  

  • sumo hrvat s kauča

    @fresh ja se pozivam na njih, a oni na svjedočanstva bitnih ljudi iz tih vremena. Samo ukucaj na you tubeu, ajde možeš ti to, bez straha ;) Valjda se ne bojiš da će ti tih par videića srušiti tvoj cijeli svijet ;) :D

    avatar

    19.11.2017. (18:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...