Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Jedan :-)). I to praktički kupljen zato da to mogu :-)).

    avatar

    30.10.2017. (12:25)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Volim i klasični ručni sat; i da - doista, znam da se laptopovi, mobači i sl. sami sinhroniziraju i pokazuju odmah ujutro - novo vrijeme...Pusa, L+B+G

    avatar

    30.10.2017. (22:34)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Što se tiče satova jučer sam ih pomaknuo, čekaj da vidim: jedan kojeg sam dobio od vjenčanog kuma prije 50 godina, zatim jedan zidni s utezima (tzv repetirka) koji sam našao u sanduku kao ostavštinu mog djeda napravljenog negdje karjem 19. stoljeća, onda jedan sat 'za na vitrinu' kojeg smo kupili supruga i ja prije mnogo godina, zatim jednu 'kukavicu', pa još jedan sat na utege, onda su na red došla četiri kvarcna sata, zatim dva na starim videorekorderima, na mojoj staroj Nokii i ženinom mobitelu i konačno onaj u automobilu. No nisam ni ja 'zaostao'. DVD rekorder, moj pametni telefon, lap i radio-upravljiv sat što visi u hodniku podesili su se sami.

    A sad što se tiče AI. Nedavno sam čitao zanimljivu tezu: obični ljudi misle da je čovjekova vrsta završila svoj evolucijski put, no autor teze smatra da to nije točno i da je upravo AI nastavak te evolucije. Živi bili pa vidjeli.

    avatar

    31.10.2017. (17:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...