Komentari

zajednoprotivplagijata.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • shadow-of-soul

    Eto, opet!

    avatar

    06.10.2017. (09:58)    -   -   -   -  

  • stara teta

    da, samo da ispravim brzopletu anaboni: ne radi se o fotkama, nego oo tekstovima s turističkih reklama.

    avatar

    06.10.2017. (11:07)    -   -   -   -  

  • AnaBoni

    Nisam brzopleta, nego si cijeli post mogla sažeti u par rečenica i napisati kao komentar......
    Ovako izgleda plagijatorski , a mnogi jedva dočekaju reakciju........Upravo, da bi se neugodne konotacije mogle izbjeći, napisala sam komentar kod @lastavice.

    Pa o brzopletosti, kako kažeš, ne bih......

    avatar

    06.10.2017. (11:16)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ja imam potpuno razumijevanje za one koji plagiraju tekstove, kradu fotke, linkaju članke, stavljaju citate potpisane i nepotpisane, ka da je lako svaki dan smislit nešto za reć.

    Doduše to korištenje tuđim udarcima u cilju vlastite Promocije ima smisla isto kao kad imaš odnošaj s lutkom na napuhavanje, umjetnim spolovilom, ali eto :))

    S druge strane ta posesivnost prema vlastitim uradcima, je imanentna ženama i muškarcima s viškom ženskih hormona, to je isto ka kad luda mater pizdi na nevistu, jer koristi njenog sina :))

    avatar

    06.10.2017. (11:18)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @ančibombonči
    ne znam što izgleda kao plagiranje ovdje, linkovi koje sam predočila? gleč, naravno da uvijek ima "reakcija", obično ne tamo gdje se vidi diskusija o tomu, dakle na postu, nego na drugim mjestima, "na svom terenu", uz obligatnu zabranu komentiranja, no i to je ovdje uobičajena stvar. no hvala ti na brižnosti i potrebom da izbjegneš krive konotacije, tko zna čitati bit će mu jasno. iako ne očekujem da će se previše brinuti, to je valjda uobičajena stvar da se umeću tekstovi s reklama za putovanja. a brzopletost si dokazala samom činjenicom da pričaš o fotkama, a ja naglašavam tekstove. no, dobro, znam da je u nedostatku vremena teško potpuno iščitati dugačke tekstove koje ja obično pišem, ljudi nemaju vremena za temeljitost.

    @grincajg,
    da, imaš pravo, no u osobnom zatvorenom krugu osobnih volitelja se valjda izgubi taj osjećaj nepravde koju činiš drugomu, ono, zapravo, tako nekako prisno prisvojiš, jel, sve te sadržaje da ti se na kraju pričini da su tvoji vlastiti. no, na ovakvim malim bloškim poligonima i internetskim sredinama iščeprkati činjenice mogu oni koji se drže ipak malo šireg područja. a ovo s hormonima imaš čisot praf, i meni se ponekad učini da su neke žene dopingirane, pa se u njima bori njihovo muško s tim dodatnim sredstvima i onda nastanu posljedice, ccc.

    avatar

    06.10.2017. (11:40)    -   -   -   -  

  • stara teta

    "...To su zanimljive priče koje nam je vodička pričala, gogoo.
    Nešto se od toga može naći na netu. ..." ha, ha, i te se, baš takve, nalaze u turističkom vodiču, doslovno. a ostalo je bilo čisto stenografski, i to u više navrata. ma, ni prvi ni zadnji put da "bezgrešnici" nalaze "opravdanja" za svoje postupke.

    avatar

    06.10.2017. (12:50)    -   -   -   -  

  • AlexJuvionD

    Hello mates, I am Alex that works for Quality Assignment - http://www.qualityassignment.co.uk/ where experts offer best assignment service at very affordable price

    avatar

    06.06.2023. (13:49)    -   -   -   -  

  • Loan Rate is Low now

    Ovo bi vas moglo zanimati jer znam da imamo različite interese ovdje na internetu; zajmovi se nude po stopi od 3% u Mrs. Vladimira Financial Investment. Ona je registrirani zajmodavac i pročitao sam mnoga svjedočanstva o tome kako pomaže svim pojedincima da dobiju zajam unatoč vašoj lokaciji ili kreditnom rezultatu, sve što trebate učiniti je dati svoju važeću osobnu iskaznicu i potpisati neke papire/dokumente kako biste se kvalificirali za zajam , imajte na umu da morate biti ozbiljni prije nego što joj se obratite na vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

    avatar

    08.08.2023. (23:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...