Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jelen

    Ahaha... a jesam vam stavio bubu u uho s Tamnim dolom :-)) I jel da je doista tamno u tom dolu?
    Dođem opet da pročitam još jednom sve detaljnije, sutra posljepodne. Za sad još da velim kako mi naziv Bežđ nije poznat. A vi ste očigledno prema track-u koji si priložio išli po Tamnom dolu samo što ste prema kraju izašli na Pionira. Mi smo svojevremeno išli direktno na Pasarića i izašli smo gore pored trafostanice. Da li ste slijedili djelomično električne vodove kroz Tamni dol?
    P.S. isprike što nisam odgovorio na poruku jučer, bio sam malo u gužvi, pa rekoh budem kasnije i sad sam se sjetio da nisam :-P

    avatar

    02.10.2017. (22:21)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Predivno! Fotke - perfektno nadopunjavaju tekst...Bravo za uživanje! Pozdrav, L+B+G

    avatar

    02.10.2017. (22:37)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo ste to prošli, konstantnim usponom bi došli i na vrh Triglava. Mislim da sam se jednom spuštao tim putem, je li to dijelom kao preko Prekrižja, lišće nam je bilo do koljena. Lijepi planinarski objekti, ali šteta što se može doći kolima. U vjetrovci ne hodam, osim na grebenu kad puše. (Imaju li posni grah?)

    avatar

    03.10.2017. (12:47)    -   -   -   -  

  • jelen

    znaš što mene muči! Spletom okolnosti čitavi mjesec rujan mi je prošao bez planinarenja. Sad ću tu morati nadoknaditi. Nisam se valjda uzalud vraćao planinarenju ljetos samo da bi opet odustao :-O
    Nažalost loša je prognoza za vikend, ali nešto mislim da ću ići ono nastaviti što sam započeo, istraživanje padine od "Šumarske kuće" prema Žganom vinu. Također čekam koordinate od Gubec bega gdje se nalazi ulaz u napušteni rudnik cinka i olova. To je negdje u sjevernoj padini Ivanščice. Zapadno od Tamnog dola. Čim dobijem koordinate šaljem ti na mejl. Nesmiju koordinate u javnost to je neki speleološki kodeks... naš narod je takav da svaku jamu rado iskoristi za bacanje smeća, oružja, bombi, leševa životinjskih, a kroz povijest nerijetko i ljudskih, a sve to kasnije predstavlja neugodnosti, probleme ili ozbiljnu opasnost za istraživače, tako da točne lokacije speleo objekata i napuštenih rudnika ne treba iznositi u javnost i treba držati samo u krugu ljudi od povjerenja. Eto niti ja to nisam znao, ali Gubecbeg mi je danas objasnio o čemu se radi. Čujemo se!

    avatar

    04.10.2017. (19:31)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Tvoj komentar kod mene: Petar Pan je odličan, a Pepeljuga (ili njena haljina) u kavi - predivni...Pozdrav, L+B+G

    avatar

    05.10.2017. (00:30)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Lijepi izlet, Đimi ti je presladak.:)

    avatar

    07.10.2017. (19:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...