Komentari

moj-plavi-svijet.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • shadow-of-soul

    još jednom, hvala ti na posjeti :)

    avatar

    01.10.2017. (12:24)    -   -   -   -  

  • Sukiyaki

    Drago mi je zbog tebe i lijepog provedenog dana s prijateljicom. Smatrama da se pravi prijatelji ne moraju najavljivati jer su uvijek dobrodošli. Eto i ti si uživala u tom nenajavljenom posjetu. LP

    avatar

    01.10.2017. (12:38)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    tako je, Cvrkutiću - i ne trebaju, jer njima je svejedno kako je u mom stanu, prijatelji dolaze vidjeti mene, a ne kako živim, je li pospremljeno ili nije :)

    ima velike istine u tvojim riječima i tako je :)

    avatar

    01.10.2017. (12:53)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ajmeee, jadranka, kako si divna i pažljiva, hvala ti puno što u sebi osjećaš tako, baš onako kako sam se osjećala i ja, još jednom se ispričavam, no u svoj toj žurbi koju sam imala, priroda je načinila svoje, i jedan mali slučajni događaj nas je doveo do divnog susreta. nije bitno što si bila u toku spremanja (ispričavam se, nisam znala), nije bitno ni uređenje stana (ono što si dosad uredila je slatko ko bombončić). pifkan je bio taman, ni kap više ni kap manje. prekrasne slike u poštovanje tvojih roditelja ukazale su na tvoj odnos prema ljudima općenito. a za mašenku, ha, nemam kaj reći, drugi put ću donijeti vreću poslastica, razoružala me i osvojila potpuno, ha, ha. i hvala na neprocjenjivim razgovorima o umjetnosti, poeziji i tajnama izdavaštva, o mnogom od toga nisam imala pojma .
    a vidiš kako me dovelo, imala sam potpuno druge planove, plan za cijelu večer, na potpuno drugom mjestu, a upleo se slučaj i nije mi žao, bilo je to očito dobro vrijeme za prijateljstvo. hvala :) :)

    avatar

    01.10.2017. (13:18)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    pusa :) drago mi je što je tako ispalo :) spontano i nepredvidljvo, a onda su takvi susreti i najbolji :)

    avatar

    01.10.2017. (13:26)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Odlično druženje, divni razgovori -kud ćeš ljepše?! Bravo za vas dvije, bravo za uživanje i bravo za vrijeme, koje ste si darovale. Pusa, L+B+G

    avatar

    01.10.2017. (15:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...