Komentari

teutinaljubav.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Sukiyaki

    Da, u tom toweru smo često bili i bila sam oduševljena kad se otvorio ali na žalost zaista je ostao "prazan". Istina da ima puno raznih prodavaonica ali sve ono ostalo je prazno i neiskorišteno. Šteta. Pusek.

    avatar

    27.09.2017. (12:56)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Pusinek moj
    Nezamislivo je da ovakva zgrada stoji prazna. Najprije su uređeni skupi stanovi od kojih je tek nekolicina našla kupce. A kako nitko nije lud po skupu lovu useliti u prazan neboder, tako su i ti stanovi ostali prazni pa onda su došli na zamisao da umjesto velikih stanova naprave manje, no i to je propalo. Trebao je objekat biti prodan u hotelsku namjenu, opet propalo, trebali su u njemu biti poslovni prostori. Sve je propalo i krasan neboder i danas zjapi prazan. Jedino što radi tgovački je dio u podnožju objekta.
    Pusam te Kokoro moje najljepše.

    avatar

    27.09.2017. (13:12)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    baš sam se juće čudila kada so rekli da je bio mednarodni dan kave...o božeee da sam na svijetu od danas bi tome vjerovala ali ja sam na svijetu...i prvi put to čula...svašta...a to mi izgleda lepo...danas sve više rade u staklu sve, i kod nas u prestolnici slično...

    avatar

    27.09.2017. (13:13)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Nije za čestitanje

    avatar

    27.09.2017. (15:19)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Ako ništa beskućnici će se krišom uvući u nju i imat će gdje prezimiti....Jadno...

    avatar

    27.09.2017. (15:38)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    a je si ti siguran da je to prazno?
    mislin.. nije prijavljeno ko je i ča je unutri... ma to ne znači da je prazno

    avatar

    27.09.2017. (16:09)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    nasmijao si me s nabrajanjem dana... a prazan Tower... žalosna godišnjica... :)

    avatar

    27.09.2017. (18:10)    -   -   -   -  

  • geomir

    A u Splitu jedan sagrađen i u funkciji, a drugi se gradi!!

    avatar

    27.09.2017. (19:07)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    To je vama vaša borba dala kad imate Obersnela za Maršala. Tower je prazan, jer nema tvrtki koje bi ga popunile. A kako nema tvrtki koje posluju i stvaraju, tako Rijeka već desetljećima depopulira. Ljevaci koje birate to zovu progres, državni i gradski činovnici u Rijeci dobivaju regres, a antife iz one stvari vade zastave i jedni drugima guraju u guzicu. Ostali rentaju apartmane po Kvarneru kako bi krpali kraj s krajem. Zapravo, teško obitelji koja nema pomorca.
    Ukratko, Rijeka je jedan od rijetkih gradova koji umjesto da ide naprijed, ide nazad.

    avatar

    27.09.2017. (19:25)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    @ Modrikasta ... To je rezultat potrošačkog društva. Proglasi da je nekakav dan nečemu posvećen i onda to dobro naplati.
    @ Lasta ... Jasno da nije. Zati i jesam to objavio kao kritiku
    @ Window ... Mislim da će to iči malo teže
    @ Nediljko ... Tko će ga znati ... možda unutra snimaju porniće
    @ Dinaja ... Treba se znati našaliti i kod ozbiljnih tema
    @ Geo ... Lako vama kada imate svoga cara
    @ Bloko ... Najprije da jednu stvar razjasnimo. Ako dolaziš ovamo, dođi kao korektan bloger, bez vrijeđanja. Obračanjem u množini trpaš i mene tamo gdje mi sigurno nije mjesto. Jebe se meni za Kremšnitu koji na inauguraciji pjeva "Bandjera rosa sa tri junfera". Ja sam već dovoljno kritičkih tekstova pisao na temu vlasti u mome gradu. Pa i ovaj je objavljen kako kritika, a ne kao jedna lijepa vizura.

    avatar

    27.09.2017. (21:29)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Žao mi je što si moj komentar o Toweru shvatio kao osobno vrijeđanje, ali on zaista nema i nije napisan u tom kontekstu, već općenito. Tower je na žalost postao simbol onoga što se događa u Rijeci.

    Često sam u Rijeci ili kroz nju prolazim, pa vidim, uspoređujem. Imam i prijatelje i poznate, pa čujem od njih. Neki su iz Rijeke otišli, jer nisu imali perspektivu. Rođeni riječani. Istina, toga ima svugdje, ali na žalost, o depopulaciji Rijeke, govori i statistika. Svi ostali gradovi, izuzev Osijeka koji u posljednje dvije godine depopulira, rastu.

    A svemu tome kumuje isključivo lokalna vlast. Tako je posvuda u Hrvatskoj. Lokalna vlast i njene preferencije određuju sudbinu svake pojedine sredine. Za to nije kriva centralna država niti Zagreb na kog su riječani posebno kivni (što sam nebrojeno puta osjetio i/ili doživio u Rijeci, a moji prijatelji ili poznanici riječani u Zagrebu nikada), iako im Zagreb, a još manje zagrepčani nisu učinili ništa nažao, a u koji mnogi riječani doseljavaju, već oni koje sami braju. Bandić može biti ovakav ili onakav (namoj misliti da mi je simpatičan), ali u Zagrebu se ipak nešto događa. I drugdje. U Rijeci ništa. Stagnacija. Na žalost.

    A što se tiče riječkih antifašista i njihovog antifašizma, to je otužno i slušati i gledati. I tu se, koliko vidim, slažemo.

    Lijep pozdrav i nema ljutiš.

    avatar

    27.09.2017. (23:13)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    @ Bloko ... Pa kada govoriš u množini šta je nama Naša borba dala, koga MI biramo, tada i mene svrstavaš u te pizdune i to shvaćam kao osobnu uvredu. Kao svi ste vi iste fukare. Siguran sam da si upoznat sa time kako ja gledam na rječku vladajuču kliku.

    avatar

    28.09.2017. (00:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...