Komentari

sumo-hrvat-s-kaucha.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • sumo hrvat s kauča

    !!!

    avatar

    17.09.2017. (14:44)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Bero je limitiran, kao i većina esdepeovaca, nemojmo zaboravit da su devedesetih u esdepeu ostali samo Srbi Jugoslaveni i budale, i da je to bila i je baza na kojoj je esdepe gradio i gradi stranačku strukturu, što se očituje u činjenici da haenes, haeses, pa čak i haespe imaju više članova od esdepeja. To je i razlog što esdepe nema nikakvog suvislog programa niti ga je imao od devedesetih do danas, sva filozofija njihovog političkog djelovanja svodi se na kompletiranje heterogene skupine sastavljene od manjina, homoseksualaca, i wonabe urbane populacije, koji imaju sasvim različite i vrlo ograničene zahtjeve od demokracije, koje onda esdepe uobličuje u čudnovatog kljunaša, koji onda kad dođe na vlast ne radi ništa osim ponavljanja šupljih parola.

    Dovoljno je samo pogledati neke od esdepeovih vedeta, kao npr. Maras, Hajdaš, i Glavašević, bilo je svega u Hrvatskoj politici, ali takve koncentracije gluposti osim u liku i djelu Jadranke Kosor ipak ne.

    Dakle mogućnost da esdepe osvoji neke izbore je minorna, jer ih ni do sada nikada nije osvojio, mogućnost da hadeze izgubi izbore je trenutno relativno mala, ali će s vremenom zasigurno rasti, ipak kada se to i dogodi ne vjerujem da će esdepe dobit treću prigodu, vjerojatno će to bit netko drugi, ne nužno bolji i suvisliji od esdepea jer takvih još uvijek nema, ali ipak neko drugi, pa makar i Pernar da sprdačina bude kompletna.

    avatar

    17.09.2017. (15:18)    -   -   -   -  

  • Moja rodna gruda

    Po čemu je to Bujanac spodoba?
    Zar zato što je domoljub,prohrvatski nastrojen?

    avatar

    17.09.2017. (15:40)    -   -   -   -  

  • sumo hrvat s kauča

    ufff za sada mi se jedino desna ekipa javlja :=)
    @Fresh nije loša analiza, ali neda mi ti se odgovarat jer vidim da imaš generalno negativan stav prema cijeloj RH politici. Mislim nisam ni ja daleko od toga, ali ipak treba tražit neku svijetlu točku
    @Moja rodna grupa neda mi se trošit riječi na Bujanca (on nije tema), mislim da je većina ljudi dosada shvatila tko je on...

    avatar

    17.09.2017. (15:48)    -   -   -   -  

  • AnaBoni

    Bero je rezultat sukoba struja unutar SDP-a a ne najbolja karta za političku igru ove države.....Otprilike, kao što je KGK izvučena kao as iz rukava od službenice HDZ na mjesto predsjednice jer ni onda pa ni sada HDZ nema nikog relevantnog za takvo kandidiranje....Prema tome odnos snaga u izborima pojedinaca je isti kao i matrica.

    Bero ima habitus poštenog čovjeka ali ne i snažnog političara ( ovdje se ne traži poštenje, jer ga politika N EMA) , zato kažem snažnog koji ima brand vodje, a njegovi drugovi u stranici ga ljuljaju dok ne padne........To, što je Bujancu čestitao smatram nepotrebnim, ali uljudjenim ponašanjem, makar prema ovom drugom uljudbe ne bi trebalo biti jer, po sve što je radio ( ne govorio, nego radio ) ne traži niti malo pristojnosti.......Te neke "snishodljivosti" i benevolentnog stava kod Bere ima puno, da ne govorim o njegovoj komunikacijskoj infantilnosti u javnom mediju.......Kažem, dobar čovjek, nikakav vodja i doći će mu glave---------Aleksandra Kolarić!

    avatar

    17.09.2017. (16:05)    -   -   -   -  

  • sumo hrvat s kauča

    @AnaBoni haaha zanimljivo predviđanje... slažem se s tobom u većini, a ovo za Kolarićku i nije toliko nerealno, ambiciozna je iako mu sad glumi neku saveznicu... Kolarićka po meni ne bi bio loš izbor za SDP.

    avatar

    17.09.2017. (16:38)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Imaš pravo imam negativan stav o politici generalno, ono što ja predviđam je klizanje hadezeja na lijevo, i otvaranje prostora za tvrđu desnu opciju, Haso i Bruna plus dio mosta i dio hadezea, koji će onda koalirat i imat dvotrećinsku većinu pa će moć radit što hoće od mijenjanja ustava na dalje.

    To je u jednu ruku loše jer produžava životni vijek hadezeu u raznim oblicima, ali je dobro jer će se eliminirat anacionalni elementi u politici, koji su uvijek štetni i uloga manjina će se redefinirati što je nužnost jer ovo sada je nakaradno.

    Ne vidim neku budućnost ljevice u Hrvatskoj, jer je posztojeća cirkuskog karaktera, zapela negdje u nečemu što ne postoji, i bremenita je idiotima.

    Uostalom u cijeloj Europi za prava radnika odnosno siromašnijih slojeva društva se bori jedino desnica, a za prava migranata, homoseksualaca, žena i pasa mi se jebe, ne vidim potrebu za bilo čijom specijalnom zaštitom izvan ljudskih prava općenito, ne pušim priču da pedera ili ženu više boli kad ih neko umlati nego nekoga drugoga. Dakle ne priznajem diskriminaciju i ne vidim način na koji može bit pozitivna.

    avatar

    17.09.2017. (17:30)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Bernardić je jedan jako pristojan, uljuđen čovjek, pozdravlja, sluša - što si odlično primijetio, baš jest takav - ali mekan političar...Nema Milanovićev bezobrazluk, ni malo hvalisavosti ili želje da lupi šakom o stol i vikne: "Slušajte sada"......Šteta.......Bojim se da će opet doći do podjela i klanova ždanova, kao i neposredno nakon Račanove smrti....Nema nekoga, na koga bi se moglo uprijeti prstom i reći: eto vođe.....SDP će se morati jako potruditi, ali još uvijek vjerujem da nije sve izgubljeno......Pozdrav, L+B+G

    avatar

    17.09.2017. (21:26)    -   -   -   -  

  • tupko

    O SDP.sto kazati osim stranka koja nije radila za dobrobot grada na Bernardic još jedan u nizu onih koji od politike Žive udobno dok god HDZ i SDP ne nestanu.Život u ovoj zemlji je sličan svoje m godinama dok god narod ne shvati da ukoliko ne traže bolji Život već pristaju na manipulacoju sdphdz nema bolje

    avatar

    17.09.2017. (23:48)    -   -   -   -  

  • tupko

    Sto je to SDP ikad napravio za narod

    avatar

    17.09.2017. (23:51)    -   -   -   -  

  • tupko

    Zvan mljovo da je lakše pročitati SDP i HDZ nego narod koji puši njihove manipulacije

    avatar

    17.09.2017. (23:54)    -   -   -   -  

  • tupko

    Fuj hdzsdp

    avatar

    17.09.2017. (23:55)    -   -   -   -  

  • tupko

    Hoćeš svjetlu točku ona glasi ovako borite se protiv vlasti tražeći bolji Život bolje uvjete rada pravedniji sistem kvalitetno zdravstvo bolje place da niste robovi budite kao jedan u vašim pravima bez obzira na nacionalnost i ideologiju vjeru možete li to.Čisto sumnjam

    avatar

    18.09.2017. (00:06)    -   -   -   -  

  • tupko

    Usmjerite malo vise empatije prema narodu bez obzira sto.su nekima guzice pune bavite se tim političkm stakorima umjesto kvalitetom vaših.Života i naroda fuj

    avatar

    18.09.2017. (00:18)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    E, pa sad ... Angela Merkel je dr. fizike (prezime Merkel je od prvog muža fizičara, sadašnji je značajni kvantni (i fizikalni) kemičar, kojem, uz politiku, i znanstveno pomaže - kud ćeš više "nedruštvene" fizike ;)) )
    Po svim izgledima ulazi u četvrti kancelarski mandat, dosad jedino Kohlu uspjelo.
    Talent (politički) i zrnce karizme, da nije to što fali? ;)

    avatar

    18.09.2017. (03:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...