Komentari

alenzoric.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • easy

    znači za pjesnike nema pomoći, oni su trajno nezadovoljni...
    sviđa mi se, sve, ali ipak ne mogu se oteti dojmu da se svi mi nekako nastavljamo, pa kolektivna svijest mora živjeti, zar ne?
    zdrav i veseo bio!

    avatar

    08.09.2017. (10:02)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Je. Istina. Tako jednostavna, lijepa, oslobađajuća. Kad makneš sve nepotrebne etikete i samo JESI.
    Neki dan nas je novinarka pitala kojeg su zanimanja ljudi koji dolaze uživati naše sadržaje. Baš sam se lijepo osjećala jer sam osvijestila da mi nikada nije palo na pamet ikoga pitati čime se bavi. Sretna sam što je dva sata posvetio svojoj duši i tijelu,a ja sam mu u tome pomogla.
    Razgovori s učiteljem kao Razgovori s Bogom? ;)

    avatar

    08.09.2017. (10:36)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    @easy, a zašto bi bili? Ja to gledam baš drukčije: pjesnici imaju najveću šansu i potencijal biti skoro pa trajno zadovoljni. Mislimo na prave pjesnike, jasno, ne stihoklepce. Zašto imaju taj potencijal? Zato što vide bolje od drugih i ono što drugi ne vide ('njihove oči rastu pored stvari', ili kako to već ide). Samo, preduvjet je da budu utemeljeni u unutrašnjem miru. Inače bi mogli divljati bez veze.

    @O-da, eto vidiš, i vama dolaze novinari po istom poslu. :) A Razgovori s Bogom? Palo mi je to na pamet, možda čak i danas. Pročitao sam jedan dio tih razgovora. Ne sviđa mi se već ta pretencioznost, kao ni više, ni manje nego je baš popričao s bogom i objavio ne znam koliko knjiga o tome. Nekako mi to ne paše. A ovo moje su ipak 'susreti'. Svojevremeno medijski eksponiran psihoterapeut Košuta je napisao zanimljivu knjižicu "Susret kao lijek". Stvar se svodi na to da je 'susret' s drugom osobom lijek koji je puno bolji od "pravog" lijeka za razne depresije, nezadovoljstva i sl. Ali susret s odgovarajućom osobom, jasno. Ovo moje su susreti u tom smislu.

    avatar

    08.09.2017. (20:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...