Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • VladKrvoglad

    Meni je zanimljivo iz tvojih postova razluciti britansku ulogu u celoj prici... ako se osvrsnemo i na Krimski rat, jasno je da su im interesi uvek bili da zaustave Ruse, oslabe be ih maksimalno i maznu im teritoriju i sirovine. Ovo je ocito obrazac koji Britima predstavlja sustinu pogleda na Rusiju - danasnja britanska politika je samo nastavak te price pod drugom krinkom i jasno je da Rusi nemaju izbora nego da Brite moraju nekako rasturiti.

    avatar

    25.08.2017. (15:15)    -   -   -   -  

  • jelen

    Mihajl Frunze bome bio veliki ratnik, talent na mjestu! Vjerojatno i rana žrtva staljinizma. Da nije Staljin istrijebio sve takve vojnički briljantne istinske crvenoarmejce Hitler bi kasnije mogao samo maštati o "prodoru na istok". Ali Staljin je bio prevelika kukavica da bi živio s njima.

    avatar

    25.08.2017. (16:24)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    nikada Rusi neće 'rasturiti Brite', a ni obrnuto, oni su zapravo dvije strane jedne medalje, jedni uče od drugih, a nadmudruju se samo na račun manjih i okolnih naroda ... što pak se tiče 'micanja' sposobnih vojnika časnika to je uvijek tako, na kraju uvijek neratnici pobijede ratnike, jer neratnici (ljigavci nazvat će ih Athumanunh) su zapravo konstanta ljudskog društva, a ratnici su poput vjetra i oluje dođu iznenada i pojave se na povijesnoj sceni, donesu promjene i dobro drugima, a onda se jednostavno stišaju i nestanu, baš kao i vjetar ... no bez ratnika ne bi ni povijesti bilo, a neratnici bi se izgubili u tim bespućima ljudske gluposti koju ratom mi nazivamo ...

    avatar

    25.08.2017. (17:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...