Komentari

david-medurecan.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Život bez granica

    :)

    avatar

    11.08.2017. (18:48)    -   -   -   -  

  • stara teta

    nedavno sam bila u Vukovaru, razgovarala s tamošnim stanovnicima, i s mladima i starima, zaposlenima ii nezaposlenima, onima koji su doživjeli i preživjeli onaj pakao od hordi ubojica i onima koji su se rodili u nekoj sjevernoj zemlji pa se zajedno s roditeljima vratili. još je praznine, ljudi su rasprodavali onu zemlju, uglavnom Todorićima i sličnima, ima škola, ima mjesta za rad, ali nipošto dovoljno, ni govora. i žalosno je da je taj grad zaboravljen i ostavljen, osim u neke značajne datume. plakala sam prolazeći kroz dio bolnice , onakav kakav je bio, bila sam na memorijanom gorblju, no nisam mogla do ovčare, nisam naprosto mogla. rekli sus mi ljudi: gospođo, ne gledajte groblja, idite u grad, popijte kavu, pojedite nešto i napijte se vina. učinila sam to. znači, vratit ću se opet u taj grad. jer kažu ko se tamo napio i najeo, vraća se uvijek. oprosti što sam puno napisala, no to putovanje me je potreslo do dna. imam cijeli blok krasnih slika o Vukovaru i okolici, nikako da smognem snage da to prikažem.

    avatar

    11.08.2017. (19:25)    -   -   -   -  

  • Život bez granica

    Neka ste, drago mi je :)

    avatar

    11.08.2017. (20:07)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Moja prijateljica rodom iz Vukovara, koja je prošla njegovu kalvariju od izbjeglištva, preko povratka u porušeni grad prije bi se složila s autorom posta nego s komentarom stare tete. Dapače, puni joj je kufer vječite kuknjave nad sudbinom njenog grada i godišnjih hodočašća vrlih političara.

    avatar

    11.08.2017. (23:26)    -   -   -   -  

  • stara teta

    to sam i naglasila, da je već ljudima tamo preko glave formalnih saučešća, a to mi je dao do znanja i onaj gospon kaj mi je rekel da nek prestanem gledati groblja. slažem se i s mišljenjem autora posta i tvojim, ljudima ne trebaju simboli. treba im posao, osiguranje egzistencije i normalnog života.

    avatar

    12.08.2017. (08:59)    -   -   -   -  

  • Život bez granica

    Svako ima pravo na iskazivanje svojeg mišljenja, međutim mislim da je najbitnije da je Vukovar stao na noge.
    I kao što sam vidio još uvijek se izgrađuje, a što se tiče nezaposlenosti i sigurnosti smatram da nije Vukovar jedi grad, to je postao problem cijele Hrvatske.
    ;)

    avatar

    12.08.2017. (13:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...