Komentari

andrea-bosak.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    komunikacija je bitna

    avatar

    03.08.2017. (22:38)    -   -   -   -  

  • Grunf

    Čudim se da mi još nisu dojadile jalove rasprave, ali mislim da sam skroz blizu.

    avatar

    04.08.2017. (00:03)    -   -   -   -  

  • Divlje srce

    Komentari su svakako zanimljivi. To ovdje na blogu dođe nešto kao "lajk" na fejzbuku.
    Većina blogera (99%) piše i objavljuje jer želi povratnu informaciju. To što se ona nekima ne sviđa jer nije ono što su željeli čuti, to je neka druga priča.
    Vjerujem da svatko u sebi zna razdijeliti dobronamjeran komentar od "komentara sa namjerom", pa vrijeme pokaže da li komentarima hranimo ego, ili prosto rastemo i komuniciramo.

    avatar

    04.08.2017. (08:54)    -   -   -   -  

  • Dušebrižnik

    Rijetko komentiram. Kada komentiram, komentiram samo tekstove koji me posebno zaintrigiraju ili se na neki način tiču mene. Ili ako treba ispraviti neku netočnost, možda neki meni slučajno poznat podatak dodati tekstu i slično, a u pravilu ne vraćam uslugu. Nastojim u komentarima autoru ne dijeliti lekcije i sugerirati kako bi (da bi bio po mom ukusu) trebao pisati.

    Zanimljivo je da su svi, bar načelno, za to da svatko piše kako želi i što želi, naravno u određenim granicama. U praksi to, možda se i varam, baš i nije tako.

    Oko posta na koji se referiraš nisam se, da budem iskren, previše trudio jer nisam siguran da se isplati uložiti više truda u pisanje kvalitetnijeg posta. Imam web stranicu na kojoj pišem isključivo o radiju i radiotehnici; na pisanje članaka za web stranicu utrošim puno više vremena jer mnogo toga danas napisanog bit će aktualno i za 10 godina. A post najčešće živi samo jedan dan.

    avatar

    04.08.2017. (10:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...