Komentari

andrea-bosak.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    možda

    avatar

    07.07.2017. (08:21)    -   -   -   -  

  • AnaBoni

    Ovaj s repom gospodin nije naš bloger..............jel' da ?

    avatar

    07.07.2017. (08:25)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    Lavinija je ali više ne piše

    avatar

    07.07.2017. (08:56)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Pa lijepo reci Ančici da je to Zdravko Odorčić.
    Bilo je to lijepo druženje, a za knjigu duštvo nije, očito, zainteresirano.
    . Ljeto se može iskoristiti za pripremu knjige. Svaki Bloger da 60 kuna i jedan post po izboru, bez kolor fotografija,. Post ne treba biti na jednoj strani, ako je više onda je cijena prema broju strana, U cijenu knjige ulazi piće na promociji..

    avatar

    07.07.2017. (10:34)    -   -   -   -  

  • AnaBoni

    Reci Borisu, da znam gosp. Odorčića po slikama: s ovim repom može samo on svijetom u ovim godinama..........
    Nije mi "legla" njegova poezija

    avatar

    07.07.2017. (11:31)    -   -   -   -  

  • stara teta

    lik s repekom definitivno nije "naš bloger", bolje reći nikad nije pisao na bloghaeru, nego svoejvremeno (a morti još i uvijek) na indexovom blogeru. on ima upravo takve metode kakve je naveo sjedobradi, sve se može organizirati, samo daj lovu. razlika između stvarnog troška (kad se odbije "besplatna" pijača, ide u džep spretnog menedžera.
    to u slučaju stvaranja ove naše knjigice koju bi zajedničkim snagama radili svi, prema znanju i angažmanu, ne bi bilo tako. osim ako bismo pristali da se urednička palica dodijeli baš jednom takvom maheru za stvaranje biznisa, s dobro uhodanim sistemom.
    da prilog u obliku posta pošalje i 50 ljudi, pa po dvije stranice (dakle po računici sjedobradog 120 čuna za dvije strane vlastitog teksta), pa da se doda još i broj knjiga da svatko ima ne samo svoj primjerak nego i po jedan za prezentaciju... pa ako i računamo dobrovoljni rad na lektoriranju, recenziji, grafičkom oblikovanju... za one koji se ponajviše izražavaju fotografijom nedostatak kolora bi bio značajni hendikep, jer drugačije se snima za kolorku, a drugačije za namjeravanu crno-bijelu... eh, da, puno je to posla. a imali ste sreće što je onu rundu platila naša poštovana blogerica svojim vlastitim doprinosom, svaka joj čast!

    avatar

    07.07.2017. (11:38)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    blogerica je platila samo promociju, zahvaljujući @ društvu koje je miniralo Špancir fest. Knjigu je platila TVNova. Radili smo nas troje. I za to smo dobili niz uvreda zbog kojih je Siniša nestao s Bloga.
    Ponuda je na stolu i pomoć mi nije potrebna do izlaska knjige. Cijena knjige je 60 kuna po izlasku.
    Ne prihvačaju se postovi uvredljivog političkog sadržaja sadržaja.

    avatar

    07.07.2017. (15:04)    -   -   -   -  

  • stara teta

    dakle, ti si se zapravo već prihvatio uređivanja knjige, kako vidim. sve si unaprijed već pripremio. ne treba ti nikakva pomoć osim slanja love i slanja po jednog rada. dakle, ti si urednik, recenzent, lektor, tehnički urednik, likovni urednik i odabiratelj tekstova. bit će ti to jko naporni zadatak. reci tko bi knjigu tiskao, koje poduzeće? kad je već unaprijed pripremljeno, željela bih, kao potencijalni sudionik, znati taj detalj.
    a što se tiče "uvredljivog političkog sadržaja" ovdje na blogu je poprilično hajke na komunjare, bivše stanovnike juge, srbe, ateiste, udbaše, partizane, jugonostalgičare, fašiste, antifašiste i koješta drugo, no sam izraz "politički sadržaj" bi možda mogao i malo podrobnije objasniti. povijest je povijest, ma što kasnije o njoj pričali. mene više brine ono sadašnje, pljuvanje po seksualnom opredjeljenju, veličanje kapitalističke pohlepe, konzumerizma, prčenje po regionalnoj ili nacionalnoj osnovi, negiranje prava žene na odlučivanje o vlastitom tijelu, prljave neutemeljene objede tipa "nož u leđa" i tak to... dakle, stvari daleko bliže sadašnjosti, a nevezano za puku politiku u smislu državnog upravljanja.
    to da je tiskanje knjige platila TV nova, nije se baš širilo, osim valjda među insajderima. i da mi je znati kako je miniran špancir fest?! sjećanja je naprosto odlučila da anulira dogovor o promociji u varaždinu. i objasnila zašto. ne vidim tu nekakvo miniranje.
    aj da vidimo specifikaciju ponude. bilo bi to sjajno! uostalom, razmišljanje jedne žene je potakla novu knjigu.

    avatar

    07.07.2017. (15:49)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    da i to tri puta ali admin nije našao za shodno da to objavi na naslovnici.
    Svi sretni jer je BUG pomogao...

    avatar

    07.07.2017. (16:40)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    Sjedokosi kome se treba uplatiti 60 kuna i kome poslati tekst koji želiš da bude u knjizi

    avatar

    07.07.2017. (20:30)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Već je prvblogerska knjiga bila puna prijepora - tko, što, gdje, kako - stoga uopće osobno nisam htjela sudjelovati....Jer znam u što se to na kraju izrosi - u cirkus....:((((( Lijepo je družiti se, ali - ne možeš uvijek na silu....Iskreno, nekad ni previše druženja nije baš dobro :))))))
    Kada si cijeli dan okružen ljudima - jedva čekaš svoj mir ...Ja sam osoba koja voli razgovarati - jedan na jedna, a ne čoporativno......Tako da puno više uživam ako se mogu posvetiti pojedinoj osobi, a ne - puno njih odjednom......Nemoj se sekirati - bar Ti imaš komunikacije i društva kad god hoćeš....Uživaj! Pusa, L+B+G

    avatar

    07.07.2017. (21:48)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    luki 2da ovo na kraju si dobro napisala jer svaki dan sretnem nekoliko interesantnih osoba i komuniciram s njima kada imaju vremena

    avatar

    07.07.2017. (21:53)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    pa nije još nigdje objavljeno, zar ne vidiš da se opet vrte iste priče. Neki ne mogu baš bez toga . Bit će obavijest u jednom postu, ako bude.

    avatar

    08.07.2017. (00:38)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    Sjedokosi hvala

    avatar

    08.07.2017. (08:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...