Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • stara teta

    gleč, ja tebe takvu nesmem čitat jer odmah dobim grčeve, spazme, kolike i slično po mozgu i leđnoj moždini, onda se paraliziram, a kad popusti onda vrištim, kunem ko kočijaš i digne mi se tlak. a to moje srce nemre podnest! kad me uhvati heksnšus i koljeno, kuk,križa, svejedno, pa se nemrem zdič ni na vece, onda si zemem hokejaške ščape od sinova v ruke i tak klepećem palicama kad silazim sa čardaka-svog madraca.
    evo, opet mi pričaš dobro poznate priče :(
    sve je to nama naša borba dala, baš čitam da nam je mirovine, znači i moju buduću, požderal agrokor. mirovinsko dalo naše pare njima, eda bi valjda todoresku mogel poslat unuke u švicu na školovanje. tak je valda i sa zdravstvenim. kad je već postalo profitabilna djelatnost i tretira se kao proizvodnja. na ovaj način kak im je zapovijeđeno da delaju sigurno ne proizvode osnovno kaj im piše na deklaraciji: naše zdravlje.

    avatar

    30.05.2017. (15:53)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Stara teta, na mom blogu levo imaš moj emajl pa da skratimo priču, nekad je neugodno taj čas bit nekak iskren i to ak me razmeš kaj ti oću reći.

    avatar

    30.05.2017. (18:13)    -   -   -   -  

  • luki 2

    :((((((( Nisu normalni....Pozdrav, L+B+G

    avatar

    31.05.2017. (00:13)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    jedino kaj je sigurno je Mirogoj. Ne žuri i ne uzbuđuj se.Ni koristi. V Krapini veliš? Imamo Hrvatsku!

    avatar

    31.05.2017. (16:41)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Svi ste slatki i fala, Sjedokosi, ma ni Mirogoj, neg Miroševac, zeznula nas administracija. Išle kći i ja baki i dedi na grob, ona se dede ne seća i veli ona znači stara kad gekneš ja uzmem tu glupu posmrtnu u Gajevu odem i tu te uvalimo, baki i dedi, ti buš odma nekaj prigovarala, lepo prosim ček da se maknemo. E je reko da i nemoj mi nekog popa ili kog dopeljat, sve je plaćeno, otpeljaj raju na veselicu. Nismo baš vikale al kak je na groblju obično tiho, dve žeMske gledaju stanu,krenu, križaju se, ja velim gospođe moje, smrt sledi svakomu, kaj se ni lepo prethodo dogovorit. Mlađa se nešto nasmiješila, joj pa znate al ovak pripovedat... Reko a kak draga, ovi pokojni, njima je i tak sejene. Viš Sjedokosi, vjerojatno ne pratiš odgovore na svoje komentare al i to je upitno jel bu i Groblje neko otkupil, zabole me kad geknem, tak malo važno.:-)

    avatar

    02.06.2017. (12:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...