Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Regina

  Nedavno sam odgledala (opet) sve nastavke Harry Pottera, eto, baš me raduje da će biti i nastavak.

  avatar

  29.05.2017. (12:49)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Pročitala s užitkom :-)). Baš bih voljela malo pričati o tom zadnjem nastavku :-)).

  avatar

  29.05.2017. (15:06)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Ne može biti loše ako je od J.K.R...Volim Harryja...Pozdrav, L+B+G

  avatar

  29.05.2017. (22:54)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Pročitao sam „Barrayar“ i „Cetagandu“, kao uostalom i sve knjige Lois McMaster Bujold koje se dostupne u našoj knjižnici. Bio sam svojevremeno 'žestoki' fan SF, no sve više me napušta to ZF ludilo. Nema više pravih SF romana kao što su ih pisali A. Clarke, I. Asimov, Stanislav Lem i ostali bardovi tog žanra. Danas je sve to kaubojada u Svemiru. No to ne znači da ne čitam, no prebacio sam se na drugu vrstu knjiga.
  Usput pročitao sam samo jednog H.Pottera i to mi je bilo dosta.
  P.S. Sve najbolje u nadolazećim mjesecima :-):

  avatar

  30.05.2017. (19:38)    -   -   -   -  

 • dejmon

  Svaka ti čast, čitaš .....kao da sam susreo izumrlog čudnovatog kljunaša...Sorry , poštujem čitatelje.

  avatar

  30.05.2017. (21:53)    -   -   -   -  

 • Branko Stojković - Štit

  TKO JE UBIO HRVATSKOGA GENERALA IVANA KORADEA?! (1. DIO KNJIGE)

  Od samoga početka sam pratio slučaj od generala Ivana Koradea. I kao samostalni takav istraživač sam otkrio mnoge ne razjašnjene stvari,.., o kojima očito većina ljudi nije nikada razmišljala. Sve su informacije oni dobivali iz medija, i primili ih zdravo - za gotovo... Ja sam jedini čovjek koji je razgovarao, i sačinio intervju sa suprugom od pokojnog hrvatskog generala, sa Ljiljanom Korade, iz Velike Veterničke, koja je u sastavu Općine Novi Golubovec, u Krapinsko-zagorskoj županiji u Republici Hrvatskoj.

  Taj intervju je snimljen, i on gotovo traje 3 sata. Između ostaloga bio sam i cijeli dan gost (26.05.2017.) kod gospođe Ljiljane Korade, koja mi je detaljno pokazala svoju velebnu kuću i imanje... Obišli smo zemljište, šume, ribnjak, i vikendicu u kojoj je navodno stradao kao bjegunac njen suprug... Bili smo na grobu generalu na groblju Petrova Gora, te obišli smo, i druga važna mjesta... Gospođa Ljiljana Korade je otvorila svoje srce za mene, i kazala mi neke tajne koje još nitko nije saznao, u vezi slučaja sa njenim pokojnim mužem.

  Moja knjiga: Tko je ubio hrvatskog generala Ivana Koradea, je sačinjena od materijala - gotovo od 500-tinjak stranica. Mnoge fotografije sam sačuvao (koje više ne postoje) iz raznih domaćih i stranih listova. Pregledao sam sve video zapise na You Tube, i dokumentarne filmove. I sve sam revno iz analizirao. Iako je sve gotovo palo u zaborav, vrijeme ja da nova istina "uskrsne", i da netko dade sve odgovore na moja pitanja.. Ne treba zaboraviti da u toj istoj 2008. godini, iza Ivana Koradea, su nestali pod čudnim okolnostima nekoliko hrvatskih generala, kao što su; Damir Goršeta i Gordan Čačić. Te, su ubijeni novinari; Ivo Pukanić i Niko Franić, i Ivana Hodak, kći od poznatog Zagrebačkog advokata...

  Pitam vas: Kakvi su to "policijski specijalci", koje je omela i onemogućila "magla", dana 02. travnja 2008. godine, u izvršavanju svoje profesionalne policijske dužnosti, u hvatanju "navodno" odbjeglog hrvatskog generala Ivana Koradea?! U Dnevniku na prvom programu HRT-a, uživo se je uključio 03. travnja 2008., u 19,30 sati, ravnatelj policije i MUP-a RH., Marijan Benko, koji je dao novinaru Zoranu Šprajcu, svoju izjavu za državnu televiziju. Što znači, da; Benko, nije izjavu dao sa lica mjesta, nego se je javio iz Zlatar Bistrice.

  Ovo je izjava Marijana Benka: "Da, točno je, prema planu, s obzirom da su noćas (02.04.2008,) bili vrlo teški uvjeti, bila je GUSTA MAGLA, mi smo obustavili pretragu terena, i danas (03.04.2008.) kad su se stvorili uvjeti, operativno taktičke grupe krenule su u pretragu terena, prema našim informacijama, u pravom pravcu,.., heem, jel, međutim, kad su prišli toj vikendici, na nekih možda 30-tak metar, a,a,a,a,.., iz nje je otvorena rafalna paljba, i tom prilikom je smrtno stradao naš kolega Mario Kusanić":

  Marijan Benko, kada je davao (svoju) izjavu za državnu televiziju, on je ove riječi izgovarao na taj način, da je stalno trepkao sa očima, pogledavao u stranu, žmirkao je,.., kao da se želi prisjetiti svega po redu, i riječi - što su mu očito po nalogu dali i rekli njegovi nadređeni šefovi...

  Pitam vas: Kako to, da odbjegli general Ivan Korade, tih prošlih devet dana nije nigdje drugdje zapucao, a pričalo se je u medijskoj harangi, da toliko je bio tankih živaca, da u toj propagandi - generala su nazivali svako jakim pogrdnim imenima; monstrum, psihopata, itd. Ja mislim; da Ivan Korade, ne bi se nikada sakrio (u tuđu vikendicu) i to u samoj blizini svoga ribnjaka i ribičke kolibe... To ne bi učinio iz svoga vojnoga iskustva. Ni ja ne bi izabrao nikada takvo mjesto da se sakrijem, u vikendicu koja je sama stršila na proplanku livada... A dijelila su je dva glavna selska puta.

  Danima je policija sve pretraživala i češljala, i kako je onda bilo moguće - da odbjegli general ostane nezapažen, i to osam dana, na prostoru nekih 300-tinjak metara u krugu radijusa, te im ispred nosa uđe u vikendicu, i to dan prije nego što su ga tamo otkrili... Dok su hvatali generala po hrvatskome Zagorju, i brijeg-ovima,.., u svijetu su prezentirane snimke kako love ratnog zločinca, kojega treba izvesti pred međunarodni sud u Haagu. A u tome hvatanju, gdje sudjeluje specijalna policija, sa najmodernijom opremom; bojnim kolima, helikopterima, i niskim letjelicama,.., termo-vizijom, i 3600 policajaca. itd.

  Jedino opravdanje od Marijana Benka, bilo je: kako je ne pristupačan teren, i nepoznat, i da Ivan Korade, se je znao dobro sakriti... To sve nije istina - što je izjavio Benko. Jer, teren je jako dobro pregledan, i vidljivost je uvijek jako dobra... Novinar HRT-a Zoran Šprajc, u dnevniku i razgovoru s Marijanom Benkom, kaže: Korade je specijalca Marija Kusanića, ubio s leđa. Benko takvo ubojstvo policajca nije demantirao, i Šprajcovu izjavu i informaciju danu za javnost.

  NAPOMENA: Nastavak slijedi...

  -----------------------------------------------------
  BRANKO STOJKOVIĆ
  B j e l o v a r, 4300

  avatar

  01.06.2017. (06:11)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...