Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • gogoo

    Zanimljivo njuškanje sa dozom mitologije. Vjerojatno bi onda volio proći i našom mitskom stazom od Mošć. Drage i Sv. Petra do vrha Perun na Učki preko Volosovog Kuka. Bio sam na Pustoj Beli dva puta, a mogao bih ponovo i zatim preko Margečana i do tog tvog Stolčeka, sa spavanjem u planin. domu Vagon u Ledinecu ili možda baš kraj zidina Pake, ako nema poskoka ni Mongola.

    avatar

    13.04.2017. (13:07)    -   -   -   -  

  • jelen

    Ej, kad ti zasjedneš napokon na taj Vražji stolčić pomjerit će se Axis Mundi... ili nešto uglavnom će se dogoditi od kozmogonijskog utjecaja :-)) a to i možeš fino poručiti "istraživačima" na tome okultnom forumu, (imam neki osjećaj da su to ljudi ionak čija istraživanja počinju i završavaju- na forumima ;-))

    I koji si ti "Murderous Villain?" ako nije tajna? Ja baš nekakak volim te personality testove ;-)) Odmah sam išao potražiti taj i meni je ispalo da sam Hitler, veli:
    Like Adolf Hitler, you are introverted but nevertheless possess a charisma that is second to none because you are strongly attuned to people. When you put your mind to it, you can charm anyone. You have a dramatic flair and you like testing other people's boundaries to see what will happen. Be careful that you do not end up playing with fire and getting yourself into a dangerous situation which you cannot charm your way out of.
    Nisam uvrijeđen rezultatom, trudio sam odgovarati na sva pitanja iskreno i jasno mi je da me čist dobro "pročitalo" :-PP
    Čini mi se vrlo kvalitetno izveden test (45 pitanja!) i bilo bi zgodno da se što više blogera podvrgne testiranju, ali tko će ih nagovoriti na to, budu rekli da je to nekaj "fuj, mračno..." ali stavit ću ja ipak link ;-)
    http://www.celebritytypes.com/villain/test.php

    Ovo lokacije su vam jako interesantne, nisam bio na Paki, ali sam čitao da se ta gradina nešto obnavlja i uređuje, niti na Vražjem stolčeku, niti Gradišću nisam bio.
    O Gradišću (ili Cukovcu kako se još naziva) kraj Margečana sam isto čitao, povezuje se, čini mi se (kao i sve i svašta o čemu se ne zna točno) s templarima...
    Prvog putovanja s biciklom oko Ivanščice se jako dobro sjećam, trebalo nas je ići troje ali jedan je otpao pa smo išli nas dvojica zagriženih entuzijasta. Datuma se ne sjećam točno ali proljetni školski praznici su bili otprilike ovo doba godine. Kroz Belski dol, pored dvoraca Bela I i II (pao je usput i posjet Pustoj Beli i to prvi u životu) itd itd uglavnom to su stvari koje se ne zaboravljaju.
    Meni su jako dobri članci o gradinama u časopisu Građevinar, stavit ću link, iako si možda već to i pročitao ali svejedno, ima i o Gradišću, ali i o Kamenici i Vinici koje isto nisam još posjetio, a kad ću ne zna se :-P Možda ćete vi prije imati prilike:
    http://www.casopis-gradjevinar.hr/assets/Uploads/JCE-56-2004-04-07 .pdf

    P.S.
    Kolika je koncentracija copernica u Salinovcu ili bilo gdje, to možemo lako doznati od naše @Coprnjice, istina treba se usuditi i otvoreno postaviti takvo jedno pitanje, hmmm :-S

    avatar

    13.04.2017. (20:53)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Osama bin Laden pa onda uz male modifikacije Albert Speer. Frend me sad zove Osama bin Speer. Rekao mi je da sam ja čovjek od akcije (pustinja, šuma, bombe, fanatizam) pa da zato nisam isprve ispao nacist iako je moja priroda sasvim nacistička. S druge strane sam zadovoljan jer da je Osama bin Laden životinja, bio bi sigurno planinski pećinar, a to mi savršeno odgovara!

    Pročitao sam ja našeg Građevinara. Tamo me posebno zabavljaju uvijek podaci o zadnjem vlasniku Židovine, gospodinu Zabavniku, kojemu je bilo zabavno srušiti sve zidove. Bili smo nedavno tamo i stvarno je tužno.
    Vinica nam je inače često odredište biciklima :) navodno tamo isto ima svakakvih demona u podrumu :P

    Nego, sutra idem na Stolček vjerojatno, a u ponedjeljak idem s mladima za Marof na tradicionalni pohod na Mali Kalnik. Pa ako slučajno zalutaš negdje... Uglavnom, moj broj imaš. Zapravo, morat ćemo kad tad dogovoriti sastanak na nekoj planinskoj lokaciji i popiti par pivčuga :)

    avatar

    13.04.2017. (22:12)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    To je blizu mog kraja. :o

    avatar

    14.04.2017. (11:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...