Komentari

www-somethinglikecarry-com.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • somethinglikecarry

    Što vi mislite? :)

    avatar

    05.03.2017. (16:43)    -   -   -   -  

  • Nasmijana sova

    Najbolje je da ti i tvoja frendica počnete uživati u životu koji imate; odete van, zabavite se i nađete nove dečke!
    (usput: Romi se pišu s velikim prvim slovom, kao i Hrvati i svi ostali pripadnici naroda/nacija ;-))

    avatar

    05.03.2017. (16:56)    -   -   -   -  

  • somethinglikecarry

    Hvala na ispravci. Ispravila sam :) A što se tiče uživanja u životu... Hm, previše sam ja života prošla da bih bezbrižno samo uživala. Ali trudim se, koliko je moguće !

    avatar

    05.03.2017. (17:03)    -   -   -   -  

  • somethinglikecarry

    Vjerujem da ste u dosta iskusniji od mene u nekim stvarima koje me zivot jos nije imao priliku nauciti. Ali mislim da se zrelost ne mjeri godina nego iskustvom u zivotu, a ja ne mogu reci da ga nemam. Jer masa ljudi nije prosla ovo sto sam ja do 22 godine. Citajte i dalje. Pozdrav! :*

    avatar

    05.03.2017. (17:26)    -   -   -   -  

  • Nasmijana sova

    Drago mi je da si uvažila jezični savjet;-)
    Pročitala sam tvoj prethodni post, koji je na naslovnici bloga.hr, i rekla bih da sam ja ipak malo (ili dosta, nebitno) starija od tebe pa onda je vjerojatno da sam i ja neke stvari prošla u životu ;-)
    Uglavnom, kada prijeđeš 40-u, počinješ shvaćati kako u životu treba samo uživati i ne opterećivati se ljudima koji te nisu vrijedni ili bilo s čim drugim... no jako je teško to shvatiti kada si mlađi...
    Stoga je možda jedino bitno vjerovati sebi i voljeti sebe pa makar mi bili sami kontra svih... i vjerovati svojoj intuiciji koja nam sigurno nešto govori kada se nađemo u problemima - samo je pitanje želimo li je čuti...
    Pozdrav i piši i dalje;-)
    I uživaj, naravno;-)

    avatar

    05.03.2017. (17:26)    -   -   -   -  

  • carpe.diem 007

    Svatko od nas ima probleme s kojima se nosi kako najbolje zna. Ponekad kukamo i njurgamo radi neke naše ''sitnice'' pa nas nečiji ''veći'' problemi na neki način posrame u smislu ''ajme, ja kukam, a vidi kako je njemu/njoj''. Svi imamo slobodu izbora i mišljenja sam da smo svi odgovorni (ne krivi) za sve naše probleme. Ponekad se ne znamo nositi sa stresom, sve nam postaje preteško, ali moramo biti svjesni da nismo svi isti i da svi imamo svoje unutrašnje borbe. Divno pišeš, samo tako naprijed. :)

    avatar

    06.03.2017. (14:54)    -   -   -   -  

  • Euro

    uvijek od problema ima gori Problem...

    avatar

    06.03.2017. (15:26)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Jamranje (od jamrati (na što, komu) nesvrš. - reg. jadikovati, tužiti se, kukati) danas je isplativo na ucjenjivačkom "tržištu emocija"... pa i kojekakvih sumnjivih privilegija.
    Oni koji ne jamraju obično izvlače "situaciju" iz dreka i žabokrečine u kojoj se desila zbog glumatanja sve nekih jadnih i bespomoćnih.
    Na višem i bestidnijem nivou jamranja (i izvoljevanja!) su raznorazni "lažnjaci", s ovakvim ili onakvim, više manje unovčivim iskaznicama njihovog "problema".

    avatar

    06.03.2017. (18:23)    -   -   -   -  

  • Giving is receiving

    Zanimljivo, svakom je bas njegov problem najveci. Problem je u fokusu. I nama, kako si vec spomenula. Cesto oni koji naizgled imaju najvise, i kukaju najvise.. Zakljucak? Sreca i produciranje problema nemaju veze s materijalnim ni izvanjskim, nego iskljucivo s nama samima, tocnije s nasim stanjem uma..

    avatar

    06.03.2017. (20:30)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Sreća je u nama samima. -.-

    avatar

    07.03.2017. (08:15)    -   -   -   -  

  • Alisa u zemlji odraslih

    Jednom nam je rekla psihologica na predavanju: "Svakome je njegov problem najgori". Da, znamo da se događaju puno gore stvari i da nam se i one mogu dogoditi, ali trenutačno nas ovo muči najviše i to nas boli. Omalovažavati, u tom trenutku, taj mali problem, nije dobro. Onda samo jače boli jer se podsjetimo da ne bi trebao toliko boljeti, pomislimo da smo premekani, osjetimo grižnju savjest jer se uopće žalimo kad postoje puno gore stvari.... Ali imamo li od te grižnje savjesti išta? Samo smo učinili da se osoba koja se loše osjeća, osjeća još lošije. Kave s prijateljicom služe između ostalog za takve stvari - svi znaju da to nije najgori mogući problem na svijetu... Ali svejedno boli... I ako ga izneseš nekome od povjerenja, ponekad je to dovoljno da se bol značajno smanji - bezobzira koliko je ona banalna naspram tuđih boli.

    avatar

    07.03.2017. (09:29)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ne dopuštam si da mislim da imam nekih problema, pogotovo kad vidim ljude s realnim problemima oko sebe

    avatar

    07.03.2017. (13:28)    -   -   -   -  

  • Dijeta Mršavljenje Detox

    Imaš ti dobre živce za sve te kukače...

    avatar

    07.03.2017. (19:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...