Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • borgman

    Nisi dotakao još jednu "praksu" . Postave privremeni znak 50, na pravcu koji je do jučer bio 80, i kameru. Ili još bolju "taktiku" , lik sa kamerom u autu se priljubi uz tvoj zadnji branik i trubi. Postoji jedna "tajna" , da prometni policajac zadužuje određenu količinu "blokčića" za prekršaje u raznim bojama, i mora ih ispuniti (radi toga su kontrole žešće na kraju mjeseca, kada vide da nisu ispunili normu!)....Ali najbitnije, policija ne može nikako spriječiti vožnju bez vozačke. To su najgori vozači u prometu. Jedini način nije, oduzeti mu vozačku, nego oduzeti mu VOZILO, staviti u žicu i imovinskim cenzusom odrediti kaznu. Ako ne plati, licitacija. To je jedini način koji bi barem malo zabolio "nabrijane" majmune koji pale gume u 3 ujutro na križanjima, i pijani luduju po cestama.

    avatar

    17.02.2017. (08:36)    -   -   -   -  

  • Neverin

    u tom slučaju bi u najmanju ruku trebali dati otkaz nekoliko pandura jer nisu više potrebni na cestama

    avatar

    17.02.2017. (15:49)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Represija ili prevencija - mislim da tumačenje definira ozbiljnost države, ali i njezinih građana.
    Na našim prostorima, većina vozača fino računa i 10% tolerancije i mjernu grešku, i kad se zezne u kalkulaciji, ispada da su kažnjeni zbog represije pasmaterske države. U nekim drugim, manje neozbiljnim državama, vozačima ne pada na pamet, njurgati, kad im po automatskoj fotki prekoračenja brzine (ili drugih prometnih regulacija) stigne kazna - znaju da su zeznuli; nije kriva ni država, ni masoni, ni Srbi.
    Utoliko - naša posla... ;-)

    /U Australiji policija lijepi Jumbo-plakate, gdje uz sliku prekoračene brzine fino, štampanim slovima piše: I D I O T! Kod nas, mlađahni idiot pogine, a mediji govore o tragediji... /

    avatar

    18.02.2017. (12:44)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Shelly Kelly, u nekim drugim, manje neozbiljnim državama, na djelovima ceste gdje se brzina nazire fiksnim kamerama postoje obavijeti da se brzina nadzire kamerama i to je poanta ovog posta.

    avatar

    18.02.2017. (15:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...