Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Zlica

  Bio je jedan stari, meni dragi grafit na kućici ZETa, kod zavoja s Mosta mladosti prema Novom Zgu: My heart will blue forever, 'cause Dinamo I'll love you.

  avatar

  09.01.2017. (13:04)    -   -   -   -  

 • Gost

  Spavam gol (Dugave) i Ukrao sam ga iz Narodnih (crnim markerom kraj izloga Narodnih novina kod džamije).

  avatar

  09.01.2017. (15:02)    -   -   -   -  

 • O-da životu!

  iako mi se ne sviđaju obične škrabotine po zidovima, maštovita rima na prvu oraspoloži, ali na drugu je ne želim vidjeti na uličnom zidu. Po Rijeci zadnjih godina, pripadnici Armade pretpostavljam uljepšavaju grad svojim krasnim grafitima. Pratim rad i tzv. Lonca, to je umjetnost, nema šta!

  avatar

  10.01.2017. (12:01)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  O-da, bezvezne črčkarije i meni idu na živce, dok je Lonac zaista jedan od najzanimljivijih (i meni osobno najdražih) street art umjetnika ... no, to je ipak ponešto drugačija disciplina koja manje polaže na sami tekst, a više na izgled/sliku, za razliku od grafita koji zapravo uglavnom sadrže samo poruku.

  Zlica, Gost, hvala na dopunama, ako se sjetite još kojega, dopišite!

  avatar

  10.01.2017. (15:29)    -   -   -   -  

 • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

  "Potpuna insuficijencija satisfakcije" je bila kod Britanca, na zidu Konzuma. Inače ak me pamćenje dobro služi, bio je "Džabe si krečio", na Opatovini, ispisan ljubičastim sprejom na friško ofarbano bijelom zidu... i naravno "Emil", na većini zgrada u ilici i savskoj... uz to jedan mali ispravam, onaj grafit s Rozgom je "Slušal sam Rozgu, dobil sam tumor na mozgu."

  avatar

  12.01.2017. (20:08)    -   -   -   -  

 • kozmetika

  Samo još jedna napomena uz 'ubila ga raža'. Nastao je u vrijeme kad je Steve Irwin izgubio život. Riječ je o avanturistu koji je umro od uboda divovske raže (http://arhiva.nacional.hr/clanak/27431/ubod-u-srce-koban-za-lovca-na-krok odile). Inače krasan tekst :)

  avatar

  24.01.2017. (21:12)    -   -   -   -  

 • Grebza

  "Kaj ti stara radi Zadar?" nije interna fora Vjesnikovih radnika. To je stara igra riječima iz zagrebačkih predgrađa - "Kaj ti stara radi za dar?" Odnosno, u malo nerafiniranom prijevodu, "jel' ti se stara kurva?".

  avatar

  06.04.2019. (04:06)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...