Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Vrtlog_

    k

    avatar

    17.11.2016. (20:44)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ti si ko bellarte za srednji put :):)) ali gle, sve je već proživljeno i sve je već napisano... svo znanje je skupljeno u svete knjige i ne triba tu bit previše pametan... dovoljno je samo pročitat :))) i da, učili smo pa znamo :))) nije to više samo vjera, već i znanje u pitanju.. a znanje se stječe učenjem.. pa ako se meni 54 puta ponovi nauk, onda 55. puta ZNAM :)))

    avatar

    17.11.2016. (23:50)    -   -   -   -  

  • jelen

    I teista i ateista ima svakakvih i uvažavam one koji su dobri ljudi... Međutim čisto tehnički govoreći- I teizam i ateizam (tj. pripadajući mu scijentizam) su lice i naličje iste zbunjenosti i istog lutanja i dodvoravanja svome egu- zabluda koju možemo nazvati najpreciznije: neznanje o prirodi uma.

    avatar

    18.11.2016. (16:35)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Lion queen, u Svetim knjigama ima svačega, ima znanja, ali ima i nasilja, predrasuda, primitivzma koji je bija normalan za tadašnje vrime. One su presjek stanja društva u kojem su nastale u vrimenu u kojem su nastale. A pravom znanju uči život, mada, knjige su svakako korisne, i svete i nesvete. :)

    Jelen, da, scijentizam je prava rič, o tome se radi. I teizam i scijentizam nas ne uče o onom najbitnijem, o nama samima i našem umu. Ali i oni su korisni u neke druge svrhe, religija ipak vjernicima usađuje neke vrijednosti od kojih dosta ima pozitivnih, a nauka nam unapriđuje život. :) I jasno, i ja znan i vjernika i ateista koji su super ljudi.

    avatar

    19.11.2016. (19:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...