Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Takva

    E pa, potpisujem!! I potpuno razumijem tvog 'starog', jer jednako osjećam. Baš sam nekidan s mužem komentirala šovinizam u reklami; jer žena-majka-kraljica dolazi kući, sve u neredu, obitelj je ignorira...pa si ona lijepo popije tableticu i sve sredi i svi sretni... Ma MRŠ!! :)))

    avatar

    04.11.2016. (18:46)    -   -   -   -  

  • lion queen

    odlično si to napisala.. još malo pa će nam i maricu početi reklamirati na tv-u kao prihvatljivu. donedavno se pilule nisu smjele reklamirati na televiziji, ali netko od velikih je uspio poništiti tu zabranu.. a najgore je kad u reklami sugeriraju: ti si bolestan, ti si bolestan, ti si bolestan.. pa kako se ljudi neće razboljeti gledajući takvu televiziju. to treba ugasiti!

    avatar

    04.11.2016. (19:08)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Ovo je druga forma iste reklame Tensilena.........
    "obradila" sam je pred par mjeseci kad mi je puka film zajedno s pelenama za odrasle u podne i afričkom šljivom navečer........Znači, obavezno Tensilen ako imaš nedajbog nekoga s pelenama ili partnera kojemu treba afrička šljiva...............Od HRT-a je to samo kap previše u odnosu na "previše" ostalog

    avatar

    04.11.2016. (19:17)    -   -   -   -  

  • Moslavac

    Cilj je prodati robu, teško je očekivati da će se u reklami sugerirati alternativni način liječenja ili olakšavanja boli, problema sa zatvorom, proljevom itd.

    Vjerojatno ste primijetile da su reklame koje se obraćaju ženskoj publici najčešće pomalo debilne. Jedna od debilnijih mi je reklama za jedan deterđent. Neki event i vrlo idiotski razgovor.

    Otprilike: Gle haljinu, mora da je nova. --Ma nije nova. -- Kako znaš? -- Pa oprana je (naziv deterđenta). I da bude jasnije, dama podiže pakovanje tog deterđenta, ili što već je. Ne znam nosi li koja od vas vaš omiljeni deterđent na koncert ili otvorenje izložbe, na primjer:))). A tlak mi podigne i zadnja rečenica u jednoj reklami: Jer mi to zaslužujemo.

    Reklame koje šalju poruku muškom dijelu gledateljstva najčešće su duhovitije i zanimljivije. Zašto, vjerojatno znaju samo njihovi tvorci.

    avatar

    04.11.2016. (20:05)    -   -   -   -  

  • Takva

    Bez deretgenta na koncert?? Ni u ludilu! :)))))

    avatar

    04.11.2016. (20:13)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Već sam nekoliko puta na temu reklama izjavio: reklame izbjegavam koliko je to god moguće, primjerice: snimim što želim s TV-a na rekorder i onda gledam jer tako mogu preskočiti reklame Drugo: principjelno se držim pravila: ne kupuj što se reklamira, jedino ako nemaš alternativu.

    avatar

    04.11.2016. (20:38)    -   -   -   -  

  • međiko

    I ja principijelno ne kupujem reklamirano!

    avatar

    05.11.2016. (21:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...