Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Euro

  Hehe mogel bi se jos i Film snimiti.:"Tri rajngle"
  Andja Julie bi igrala glavnu rolu..
  Mislim ispod tri oskara ne bi prosao..
  Hehe svaka cast,nasmija me ono pravo tvoj opis kupovine..

  avatar

  10.09.2016. (13:25)    -   -   -   -  

 • Regina

  Ako ikad dobiješ te šerpe, nadam se da ti neće ručak zagorijevati u njima, zna karma da se nastavi :)
  .. A tek po buticima, prodavačice su više modeli, mislim da ni ne znaju što prodaju, a kamoli da te posavjetuju, ili "nagovore" da nešto kupiš ako im ne uperiš prstom u neku stvar koju želiš.

  avatar

  10.09.2016. (16:34)    -   -   -   -  

 • sekasmith

  Došle rajngle, niko da bi rekel fala lepo, ja napisala strigi službeno pismo, ono, kultura, ja sam preuzela naručene rangle - ništa hvala i to - kao eto mada nisu stig

  rastegla bum ovoj papigi šiju, našla je i drugo uho ispod moje kose i grize, jedva sam juodvikla dane grizeprst ,jebalatetanzanija

  di smo stali, ko bu ovo opće čital, al nema veze,možda metodom slučajnog uzorka, dakle nisu stigle, sinek otišel i platil, ni oprostite ni niš, ni pozdravi mamu i nek ti nekaj finoga skuha, ni pizda ti materina stara ti je luda ko riža reci nek više ne dolazi kod nas! E kao eto ja kuham u novim rajnglama, pišem ja Plodinama, a vi poradite na marketingu ab ovo... Al fakat im nije fora. Odsad bum tam kupovala incognito. :-)

  avatar

  12.09.2016. (21:06)    -   -   -   -  

 • suncokretica

  Samo da javim da je netko ipak pročitao i post i komentar :) I svaka čast na upornosti, kod njih je uvijek tako - sve jeftino u letku i nikad, nikad nema baš toga po šta si došao! I ne idem tamo, iz inata, baš, ne idem. točka. :)

  avatar

  13.09.2016. (22:07)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...