Komentari

builderica.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • builderica

    Dođe tako taj trenutak kad se zapitate...Dođe i prođe...

    avatar

    30.08.2016. (21:31)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Nije lako biti samohrana majka,,,,apsolutno razumijem kroz što prolaziš, jer sam i sama prošla tim putem,,,Stopostotno svakodnevno davanje,,,No, mislim da moraš pronaći malo prostora i za sebe,,,ja sam si ga uvijek znala nekako ukrasti,,,Cure ti više nisu male, znači da je vrijeme da se polako počneš vraćati sebi i svojim nekim željama i sitnim radostima:-) U protivnom bi moglo doći do (nepotrebnog) pucanja.

    avatar

    30.08.2016. (22:21)    -   -   -   -  

  • Frida

    znaš, nekad nije loše zaurlati malo... posložiti i kćeri i mamu i nabrojati im njihove blagodeti parazitskog života.
    Znam da voliš svoje male parazite, kao i ja svoju, ali... ženo, moraš imati svoj život... o majkama neću... ja od svoje bježim sa svetom vodicom... a kćeri će te koristiti dok mogu, a onda će otići... to je ok, to je prirodno... ti moraš izboriti svoj život, svoje užitke, za sebe
    povremeno slobodno zaurlaj na njih :))

    avatar

    30.08.2016. (23:50)    -   -   -   -  

  • Frida

    i uzmi si odmor svake godine... medicinski je potvrđeno da organizmu treba najmanje dva tjedna odmora u komadu svake godine da bi se obnovio u zalihama energije... odi na more...u Split na primjer... odemo na kavu ili koktel i gledamo muške i tračamo mame :D

    avatar

    30.08.2016. (23:53)    -   -   -   -  

  • viviana

    Dođe trenutak. Ali nemoj da prođe tek onako, kao da ga i nije bilo, jer te sve to podsjeća na ono što bi trebala uraditi - za sebe. Za promjenu.
    Znači, ne ispuštaj taj trenutak prepuštajući ga zaboravu, a da ti on ne bude pokazatelj da trebaš nešto učiniti. Ne smatraj taj trenutak svojom slabošću, već onim koji ti pokazuje da imaš snagu pokušati malo i promijeniti odnose.
    Navikla si ih sve da odrađuješ najviše što možeš, navikla ih na svoju ulogu a kroza sve to i prigovori kao da su se ustalili, i oni postali navikom.
    (okreni ploču - ne dopusti prigovarati)
    U svakom slučaju, nemoj da te neka neočekivanost i neželjenost u životu nagna na promjenu (načina razmišljanja; odnosa prema sebi), kako to zna biti kad se ljudi suoče s nečim neželjenim, pa onda to bude presudno da odluče početi "gledati i sebe" i paziti i posvećivati se i sebi. Ti sama možeš odlučiti utjecati na promjenu. Uostalom, utjecajna si linija, pa tako i čini. :)

    avatar

    31.08.2016. (01:41)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    To se zove podrazumijevanje. Sve što ti uradiš se podrazumijeva.
    Nisi tražila nikakvu zahvalnost i njima je normalno da ti sve baš
    tako radiš. Kad iz bilo kog razloga ne bude moglo više tako, shvatit će.

    avatar

    31.08.2016. (06:38)    -   -   -   -  

  • builderica

    dnevnikjednerazvedenice - u pravu si, nekako sam se baždarila na tu još jednu godinu koju su obećali ...ali više ne...stvarno, koliko sam god jaka, dođe do trenutka kad je dosta :)

    Frida - hvala draga moja na savjetima, nisam odavno bila u Splitu, a drag mi jako :) bude i ta kava jednom, uskoro nadam se :)

    Sve ostalo su priče- sve si u pravu...moj problem je u tome što sam samo u poslu jaka i neuništiva i bez dlake na jeziku :)...privatno, koliko god radila na sebi, slaba, prema svojim bližnjima i najdražima...teško to mijenjam...

    Lastavica - istina je, kad se naljutim i nešto pokušam drugačije, svi su protiv mene i sa mnom nešto nije u redu :) i uvjek se nekako povučem i mislim, još malo i moramo se zbog dobra svih nas razdvojiti...biti blizu ali svatko svoj život voditi...jedino tako će se nešto moći promijeniti...idem k tome...puževim koracima...

    avatar

    31.08.2016. (07:15)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    volim stalno učiti, evo i sad učim neke stvari u vezi dizajna bloga, sama istražujem i uvijek tako najboje naučim, oduvijek sam voljela nove tehnologije, nove stvari, uvijek sam bila nekako ispred svog vremena i sve novo (naravno, ne sve, jer puno toga i nije dobro), ali ono što je dobro - prihvaćam

    avatar

    31.08.2016. (09:48)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Zašto više razumijevanja nekad možemo naći u nepoznatoj osobi, koju slučajno upoznamo nego kod svojih najmilijih

    Više puta sam se zadnjih dana iz nekog razloga sjetio nekog retka koji sam nemam pojma gdje pročitao, koji kaže da se najbliskije osobe najrjeđe može naći u krvnim srodnicima.
    Iako takva tvrdnja zvuči kao blasfemija, ima nešto u njoj, čak i puno toga.
    A čuj, bez sumnje je problem što vas je 4 žene pod istim krovom, u tome je glavni problem.
    Šalu na stranu, :) očito tvoje cure, koliko god okolini djelovale kao dobro odgojene, ne kuže od kuda im dolazi sve što imaju. Skužit će s vremenom, nadamo se što prije. Posebno mi je zanimljivo da si privatnica, pa je tvoja borba i uspješno opstajanje u poslu tim više hvalevrijedno. Šteta je što ne cijene više to što radiš za njih, ne mogu zaključiti ništa pametnije od toga.

    avatar

    31.08.2016. (17:05)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Ha.. mamicu gurni čez oblok.. kčerke nek se udaju i prejdu evo..prilika je za Švedcku.. a onda Ti delaj kak Tebi paše.. Lepo buš se špancirala kak i ja ...ha ...

    avatar

    01.09.2016. (18:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...