Komentari

diogenovabacva.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • viviana

    Hm; živimo u društvenoj zbilji neobično (jer mora bit neobično) izokrenutih vrijednosti. Što je sve tome doprinijelo; kako to? Otkud; u tolikoj mjeri. Što govori taj fenomen? Gdje su mlade progresivne snage - kritična masa mladih progresivnih ljudi, entuzijasta, boraca za pravdu i mir, buntovnika s razlogom?

    "Halo, klošaru, anti-War!"
    "Bravo, ljudino, pro-War!"

    Što reći?
    Purge

    avatar

    04.08.2016. (19:39)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    sprdačina od države izokrenutih normi.

    avatar

    05.08.2016. (13:36)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    S čime mi se obrazloženje MUP-a ponajprije spaja?
    S onime što je zajedničko Puljićevoj retorici isprike i Hasanbegovićevom očitovanju. Sve troje, a i još ponešto, dolazi s istog mjesta u bari.

    avatar

    05.08.2016. (14:44)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Sve je to naslijeđe Franje Tuđmana, čije je ime Zoran Milanović predložio za naziv zagrebačkog aerodroma. Stoga se pitam: s kojim se pravom Zoki smije ljutiti na sve oblike nacionalističkog i ustaškog divljanja?! Ta on im sam daje legitimitet na nekim zaobilaznim putevima do istog sranja! Reći da Tuđman nije jedan od glavnih, ako ne i glavni poticatelj ustaštva ranih devedesetih znači patiti od smradne i gnojne amnezije. Svi ti pizdeki josipovići, milanovići i ini uredno se klanjaju pred Francekovim grobom svako malo u raznim politički oportunim prilikama, a onda se u nekim drugim politički oportunim prilikama zgražaju nad istom tom tuđmanovom ostavštinom. Teška i odvratna shizofrenija. Opći je konsenzus među ozbiljnim i cijenjenim javnim osobama ove zemlje kao i intelektualnim veličinama, a također i među svim važnim urednicima HRT-a i ostalih informativnih i medijskih kuća, da je Tuđman važna i velika povijesna ličnost koja zaslužuje poštovanje i pozitivno vrednovanje. Stoga, nema nam spasa od superbakterije gluposti koja je zahvatila ovaj narod. Samo se javnom dekonstrukcijom pozitivne percepcije Tuđmana može započeti bilo kakav oblik ozdravljenja ove jadne nacije.

    avatar

    06.08.2016. (10:57)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    MARIANO, u domaćoj politici se jako dobro razumijemo ti i ja. Svaka ti je ka u Njegoša.

    avatar

    06.08.2016. (14:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...