25.05.2016. (20:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZG
Opet dobre vijesti! :-) A kako li je frajer tek skoncentriran...ma, presladak i točka :-* Super on to sve hendla, stvarno nemam riječi...želim vam da samo tako nastavite i dalje. Sada stvarno brojite sitno, što je za vas -6! Mirna vam noć, do slijedećeg puta, pozz i :-*
25.05.2016. (20:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Xx
Misonja slatki. Divan je :*
25.05.2016. (21:32)
-
-
-
broj dana se smanjuje, dobre vijesti stižu od tebe svakog dana, količina pozitive kojom ste obasibani Simon, ti, tvoja porodica raste.... bravo Simone, preslatka junačino ! hvala donoru iz Poljske, hvala svim donorima na svijetu i neka i ovaj tvoj blog bude poticaj da što više ljudi,oni koji to mogu , postanu donorima
26.05.2016. (08:24)
-
-
-
@čuvarica pinkleca - daaaa i ja se nadam da će se što više ljudi upisati u donore. A ako ovaj blog bude poticaj bar jednom ja presretna. Lijek je u nama :)
@svi - dobro jutro iz sunčanog Ulma. I ovdje je danas neradni dan :)
26.05.2016. (08:32)
-
-
-
Oskar
Pusa izdržite ma vi to možete slatki mali lavić uživa samo tako još malo.
26.05.2016. (10:03)
-
-
-
Iskreno priznajem da me rasplakao ovaj tvoj post....toliko je jedne posebno dirljive, ljudske note u njemu...Svako tvoje slovo slavi život na način na koji smo svi, zaokupljeni nekim, zaista toliko nevažnim stvarima, to jednostavno zaboravili činiti. Ti i Simon ste jedno veliko čudo u ovom blogerskom svijetu koje nas tako snažno uči i podsjeća što je uistinu važno u životu i kako se riješavaju i najteže situacije. I da znaš,,,osim Hrvatske i ja imam drugog favorita od sada :-)))) Veliki zagrljaj šaljem Simonu, a tebi jedan blogerski pozdrav:-)
26.05.2016. (10:50)
-
-
-
@dnavnikjednerazvedenice - drago mi je da ti se svidio post i znam kako je to kada zasuze oči. Ne mogu ni opisati koliko mi pomaže kada tipkam i pišem blog i koliko mi znače vaši komentari.
Pozdrav svim blogerima. Polako otkrivam vaš svijet :)
26.05.2016. (11:39)
-
-
-
SubZero
Veliki pozdrav Simonu i mami, a veliko hvala donoru, to je velika i plemenita stvar!
Drzite se Simon i ekipa :)
26.05.2016. (20:03)
-
-
-
Miranda
;) Bravo!!
26.05.2016. (20:43)
-
-
-
tanja
Pusiceee:*:*:*
26.05.2016. (22:12)
-
-
-
LuciJAna
Cijela prica oko donora mi je zanimljiva.... U poruci mu zahvali u ime svih nas...
27.05.2016. (15:55)
-
-
-
Simon u Ulmu
:)
25.05.2016. (20:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZG
Opet dobre vijesti! :-) A kako li je frajer tek skoncentriran...ma, presladak i točka :-* Super on to sve hendla, stvarno nemam riječi...želim vam da samo tako nastavite i dalje. Sada stvarno brojite sitno, što je za vas -6! Mirna vam noć, do slijedećeg puta, pozz i :-*
25.05.2016. (20:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Xx
Misonja slatki. Divan je :*
25.05.2016. (21:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Iskreni trol
Ideeemooooo Simooneeee!!!!
Puuuusaaaaa!!!
25.05.2016. (21:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pywacket
Simonu i tebi saljemo puse i puuno pozitivne energije! Pozdrav od Mira i Mihaele, a posebno od Ene
26.05.2016. (00:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
andreja-malica
Super super :) jos malo do utorka.. Pusa :-*
26.05.2016. (00:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čuvarica pinkleca
broj dana se smanjuje, dobre vijesti stižu od tebe svakog dana, količina pozitive kojom ste obasibani Simon, ti, tvoja porodica raste....
bravo Simone, preslatka junačino !
hvala donoru iz Poljske, hvala svim donorima na svijetu i neka i ovaj tvoj blog bude poticaj da što više ljudi,oni koji to mogu , postanu donorima
26.05.2016. (08:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Simon u Ulmu
@čuvarica pinkleca - daaaa i ja se nadam da će se što više ljudi upisati u donore. A ako ovaj blog bude poticaj bar jednom ja presretna. Lijek je u nama :)
@svi - dobro jutro iz sunčanog Ulma. I ovdje je danas neradni dan :)
26.05.2016. (08:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oskar
Pusa izdržite ma vi to možete slatki mali lavić uživa samo tako još malo.
26.05.2016. (10:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dnevnikJR
Iskreno priznajem da me rasplakao ovaj tvoj post....toliko je jedne posebno dirljive, ljudske note u njemu...Svako tvoje slovo slavi život na način na koji smo svi, zaokupljeni nekim, zaista toliko nevažnim stvarima, to jednostavno zaboravili činiti. Ti i Simon ste jedno veliko čudo u ovom blogerskom svijetu koje nas tako snažno uči i podsjeća što je uistinu važno u životu i kako se riješavaju i najteže situacije. I da znaš,,,osim Hrvatske i ja imam drugog favorita od sada :-)))) Veliki zagrljaj šaljem Simonu, a tebi jedan blogerski pozdrav:-)
26.05.2016. (10:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Simon u Ulmu
@dnavnikjednerazvedenice - drago mi je da ti se svidio post i znam kako je to kada zasuze oči. Ne mogu ni opisati koliko mi pomaže kada tipkam i pišem blog i koliko mi znače vaši komentari.
Pozdrav svim blogerima. Polako otkrivam vaš svijet :)
26.05.2016. (11:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SubZero
Veliki pozdrav Simonu i mami, a veliko hvala donoru, to je velika i plemenita stvar!
Drzite se Simon i ekipa :)
26.05.2016. (20:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Miranda
;) Bravo!!
26.05.2016. (20:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tanja
Pusiceee:*:*:*
26.05.2016. (22:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LuciJAna
Cijela prica oko donora mi je zanimljiva....
U poruci mu zahvali u ime svih nas...
27.05.2016. (15:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...