Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    Miljenko Smoje: Sveti Duje diga ruke od Splićana

    avatar

    11.05.2016. (10:35)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ne znam što su se svi napenalili na to zašto Milanović nije osudio, pače smijenio Baltasara zbog polaganje vijenca i to baš na Dan pobjede nad fašizmom. Pa tada još nije znao da će vijencopolagač biti takav zagovornik njegovog protukandidata Komadine i da će on, Milanović, baš sigurno ostati predsjednik SDP-a.

    A što se pak tiče Smojeta, upravo sam pri kraju čitanja Dnevnika jednog umirovljenika. To se zove pisanje, humor i suptilna kritika negativnosti bivšeg sistema a da se ne mora biti ustaša.

    avatar

    11.05.2016. (22:23)    -   -   -   -  

  • borgman

    semper...čitaš mi misli (o Milanoviću)...a Smoje je legenda. Za njega se govorilo kako bi, ako mu dobro daju da pojede i popije, restoran ili kafić pohvalio u svojim člancima i djelima, a da je one druge ocrnio. A ja sam se pitao cijelo vrijeme, zbog čega bi to bilo blesavo, ili nemoralno. Nije pisao vodič "Po najboljim splitskim restoranima", nego svoje anegdote (koje se ne bi ni mogle dogoditi da nije imao "štaciju"....tako sada imamo ove likove koji i jedu i piju na naš račun (kako prijatelj Vojki kaže: nema novca poreznih obveznika, nego samo Našeg Novca!"), i jako se bune kada im se kaže da su bulumenta likova iz crtića Tima Bartona, na čelu sa jednim kojemu je Bubimir učitelj koegzistencije i stalnosti.

    avatar

    12.05.2016. (07:10)    -   -   -   -  

  • borgman

    a Milanović je na zadnji Ostojićev dan izborne kampanje (protiv Keruma), umjesto na predizborni skup svog stranačkog kadidata, inkognito, otišao na poklonjenje onome za koga je mislio kako će dobiti za postotak više, u Joker.
    Kada se priča o stalnosti, onda je Milanović. stalno, apartačik, nervčik, umišljeni oportunist... i antifašist (to još nije prodao).
    Karamarko je još i gori. On mora hendlati sa toliko širokim spektrom desničarenja i centrizma, da na dnevnoj bazi ne zna što je...ali u sebi, prikriveno obožava crne košulje, hlače...ma čisto radi mode.

    avatar

    12.05.2016. (07:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...