Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Iskreni trol

  Da vas citiram, jer to je srž svega

  " Nema veze iz razloga što omjer štete, neprospavanih noći, ispišanog poda, izrovanog vrta i fotelje pune dlaka i onog što to štene pruže su nemjerljivi. "

  Ni jedno živo biće ne treba uzimati na skrb ako se ne možemo o njemu skrbiti te ukoliko njegov život ne uzimamo sa ozbiljnošću.

  Uživajte sa curicom. A imate i dvorište, to je velika prednost. Koristite ga. Učite ju ako do sada niste.

  avatar

  05.05.2016. (11:59)    -   -   -   -  

 • Moslavac

  Volim sve životinje, sve su lijepe i drage, svaka na svoj način. Ali mačke, mačke su jedinstvene. I mačka se itekako veseli gospodaru, naravno, na svoj, mačji način. Također je, to znaš jer duže vrijeme posjeduješ malu ljepoticu, vrlo odana.

  Susjeda drži jednog lijepog dečka, moglo bi se reći da je prosto zaljubljena u njega; suprug pak ne dijeli njeno oduševljenje, osobito kada počnu opadati dlake. Da supruga ne zna, odvezao je mačka znancu u Ivanić Grad, a suprugu uvjerio da je "vjeran ljubimac"vjerojatno odlutao za ženkom. Nakon tri mjeseca, na veliko susjedino iznenađenje, mačak se pojavio na kućnom pragu! Od Ivanića do Kutine pješačile su te nogice! Nepoznato je kako se orijentirao, ipak se tu radi o 40-ak km.

  Ono što me kod mačaka impresionira bogatstvo je "rječnika" kojim komuniciraju s gospodarom. Uživaj u ljubimcima kao što i ja uživam u svojoj ljubimici.

  avatar

  06.05.2016. (19:53)    -   -   -   -  

 • Iskreni trol

  Moslavac, molim vas, porucite susjedu da je smrad

  avatar

  06.05.2016. (21:33)    -   -   -   -  

 • O-da životu!

  Životinje su poseban dar u našim životima. Naš pas i mačka koji spavaju, jedu skupa, peru jedan drugoga i ravnopravni su članovi naših obitelji nemaju cijenu. Da ne govorim da je za djecu odrastanje uz životinje jako dobro. Moji roditelji su to meni priuštili u djetinjstvu pa sam ja nastavila svojoj djeci. Obaveza i briga, ali to davanje ljubavi( pogotovo pas) od nas sigurno čini bolje ljude. Volite se i mazite, šteta što nema fotke.

  avatar

  07.05.2016. (10:18)    -   -   -   -  

 • lion queen

  predivan post, predivan.. baš po mom guštu! uljepšala si mi dan, zbilja.
  i moj usvojeni pas je promijenio moj život za 100%. nekako, kao da prije toga i nisam živjela, ili bar nisam živjela punim plućima, nego nekako kao 10% života... no, zahvaljujući kćeri spoznala sam da postoji čitav jedan novi svijet, o kojem ja nisam imala pojma da postoji, dok me ona nije dovela pred gotov čin, donijevši kući malog štenca. od tada je taj pas moje najdraže biće. iako više ne živi s nama, već sam ga od silne ljubavi dala na selo, da tamo uživa u prirodi, odnosno onome što nije mogao u gradu u stanu, ne samo da volim njega, već i sve druge pse i uz to i ostale životinje, bez obzira na vrstu. moj pas otvorio je neslućene dimenzije ljubavi prema svim živim bićima na ovoj planeti, o kojima nekada uopće nisam ni razmišljala.
  a tvoj post doveo je do toga da razmislim o usvojenju jedne mace, kad već ne mogu imati psa zbog radnih obveza od 07 do 17.

  avatar

  08.05.2016. (11:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...