Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    dug život Njegovoj Visosti!

    avatar

    28.04.2016. (23:31)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Opasna najava ministrice Šikić: Vlada najavljuje kršenje konvencija, Ustava i ukidanje sindikata?

    avatar

    28.04.2016. (23:31)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Evo Morloka: "Evo kreda naših vremena. Evo i budućnosti. Evo razjapljene labrnje vječno proždrljive zvijeri. Umirite brže! Vrište sirene kanibalističkog hrama i pozivaju Eloie na monstrumovu trpezu. Jedina svrha tovljenih bezumnika, živjeti je za automatiziran probavni trakt odčovječenog kanibala. I ne dao nam na koncu onaj nepoznati bog ni slučajno biti prežilav zalogaj, za halapljivu utrobu kapitalističkog Morloka."

    avatar

    28.04.2016. (23:36)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Mi smo zemlja koja stari. Imat ćemo mentalne metuzaleme...
    A zamisli, da je onaj Gluhonijemi pročitao poruku kako spasiti svijet u "Stolicama" --------gdje bi nam bio kraj

    avatar

    28.04.2016. (23:42)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ma klinac će dignuti na 67 centimetara, a ne radni staž na 67 godina... jer će im se dogoditi sindikati ili što je još gore, kukuriku opcija... oni Hrvatsku, u kojoj svaki treći čovjek umire od raka ili srčanog i moždanog udara i to u cvijetu mladosti, uspoređuju s EU..a to dvoje je neusporedivo... ma samo nek probaju!

    avatar

    28.04.2016. (23:46)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    nekima oćito fali kukurikavac u dvorištu

    avatar

    29.04.2016. (00:45)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ljudi, jel to moguće? povikao bi Mladen Delić da je čuo ovu izjavu ministrice Šikić.
    Moguće je moguće, kad se nema ideje i ne zna kako drugačije riješiti problem punjenja ta dva fonda: mirovinski i zdravstveni.

    Već odavno predlažem drakonsku mjeru za rješenje tog problema. Sad vidim da nisam usamljen u toj ideji. U prvoj fazi treba uvesti eutaniaziju na dobrovoljnoj bazi nakon navršenih 65 godina, a onda provesti 'konačno rješenje' - obvezatna eutanazija svih starijih od 65 godina. Kako se takvi, zbog bolesti, više 'koriste' uslugama zdravstva ovakvim potezom riješili bi oba problema.

    Naravno, postoje i druga humanija rješenja, no njih naše vlade, lijeve, desne ili centrističke ne mogu smisliti ni u snu. Recimo da Vlada i Sabor osiguraju uvjete za gospodarsku aktivnost, a da način rada prepuste onima koji znaju raditi.
    Slikovito: neka Vlada i Sabor snesu jaje, a radni će ljudi već odlučiti hoće li od tog jajeta napraviti kajganu, ispeći ga na oko, kuhati u tvrdo ili umeko etc. Pri tome je jedino važno da jaje ne bude mućak. Međutim, u tome i jeste problem svih naših Vlada. Uvijek snesu - mućak.

    avatar

    29.04.2016. (15:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...