Komentari

svetomarscan.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Štefek z Međimorja

    A kak je vam bilo prvi den f školi?

    avatar

    16.04.2016. (01:20)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    joj Štefek si ti imal prvi den škole fest stresan...to se danes tak veli gda nekaj ni praf...znam ja da nisi mislil da to stresam znači da su te stresli po riti i okoli vuh, ali se more najti i nekakvi kaj to nebi razmel....još dobro da ti se ni škola zgadila i da se posle i velke škole završil, kajti brez školih se nebi ni mogel zaposliti f Grodckem...
    te sad lepo pozdravljam i čakam da spripovedaš kak si treniral kak oni Brus Li ( more bit da je tega Brusa napravil nekaki naš človek kaj je valda po svetu prodaval bruse )

    avatar

    16.04.2016. (07:26)    -   -   -   -  

  • stara teta

    jaj, naj pitat, no bum ti povedala kad baš hočeš znat.
    nisem ti ja imela pojma da se tam nekaj mora delati, ali baš onak, mora. mama me je dopeljala prvi den, još sme se prijeje špancirale onut, pa mi je pripovedala da je škola jako zabavna, na, tu ti je, te ti je bila jena menjša zgrada na jen kat, pa se prek dvorišča išlo iz novejšeg dijela di je bila novejša škola, na pri potoku. tam sme išli si deca iz puno mali vulic, ke jih nis poznala. pa sem se našla medi raznom decom, se su mamice i tateki vodili za ruke, i tak kroz celi prvi razred. mene nisu, sam prvi dan. a bilo mi je dosadno jer je drugarica z visokom natapiranom punđom pripovedala na nekakvom sponategnutom jeziiku, onak kak se ni doma ni v zagorju ni pripuvedalo. sam ju razmela, pa mi je bilo lakše. kak sem bila jake velika pucka su me metnuli f zadnju klupu. i unda je drugarica postavljala glupa pitanja da jel se volimo igrati i kaj ijemo za fruštuk i jel imamo brata ili sestru. a se je to mogla sprečitati jer znam da je moja mama se to pisala na nekakšne velike papire i morala se potpisati.
    dalje mi je bilo jako dosadno, nis nikak mogla pisati školski, jer sem več odavnu pisala i čitala, i unda sem dobila jedinicu iz pisanja, ha, ha, pa je moja mama morala iti tumačit toj drugarici da je to moj rukopis, a učila me krasopisu, gore tenku, dole debelu. i za prvid en v šškole mi je moja teta katica z bedekofčine zešila najlepšu kutu, z lepim kragnecom, i nosila sem torbu na leđa, a nutra su bili i početnica vjerni drugovi i vodene boje i nekakšni ščapeki z kojima se kakti vuči matematika, ma daj zgini, bum ja sa ščapekima vučila brojati, kajgot. i odmah nam je podelila nekakšnu lepu šarenu knjigicu s pesmicama i slikicama, radost, tak se zvalo. i to mi se jako sviđalo, uvek sem se javljala čitat. same kaj je drugarica imala nekog svojuga liblinga, neku bobić zdenku koja je imala krasnu vesticu sa šlingerajem, i nju je mama baš svaki dan vodila v školu, pa ona ni smela stat z drugom decom kraj potoka i igrat se i navlačit se za torbe i lovice, ne ne, valda je bila preveč fina za na druge. pa mi ju je bilo žal. i tak, taj prvi mi je bil zabavan jer sam vidla kolko imam oko sebe društva. a to kaj je drugarica pripovedala mi je bilo tak poznato i tak dosadno, pitala nas je bedastoče ko da smo u špilšulu. a mi sme več vu školu išli, da, da.

    avatar

    16.04.2016. (09:55)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Tulec jen..kaj nisi mogel sam prejti v školu.. ti vrapca.. pa nisi moral Muru pregaziti ...
    Viš.. mene je prvi dan v školu štela moja baka.. plemenitašica.. pelati.. Pa ja nis štel nit čut da me stara baba vleče za ruku po vulici... A mamica je moja imela drugih briga neg pajnkrta v školu vleč.. A moj je japa.. eee.. to je bil človek kakšni ja nigdar nebum.. je bil grofofski fačuk .. i je vsim v hiži taj dan rekel.. Kaj malog treba v školu voditi.. je mužko.. pa zna gdi je škola.. ak se more več po celomu gradu skitat zna i do škole dojti.. Narafski..ja sam drukal za tateka.. I delal sam se važan kak puran gda sam pred školu došel sam a moji pajdaši z firtla za rukicu z mamicama..

    avatar

    16.04.2016. (11:52)    -   -   -   -  

  • Sličice iz Nizozemske

    e vidiš, zato si danas pripovedač, kak se to veli i pišeš knjige. Ha? A da si prvi dan bio u školi, ništ od tebe nebi bilo...

    avatar

    16.04.2016. (21:38)    -   -   -   -  

  • Štefek z Međimorja

    @ Gospa Pinklecofka: Brus Li je još na čekanju! Ima neplačeni dopust!
    @ Stora teca: Tak mje fest drago kaj sem Vas uspel vrnuti vu prve školske dneve i vu detinjstvo!
    @ Pajdoš Mekon: dečki z drugoga razreda su me tak prestrašili s tom školom kaj sem dva tjedne v noči senjal kak me učiteljica bije s šibom. Rekli su mi: Štefo ti buš sigurno saki den s šibom bit jer same bedastoče delaš. Zato se nisem usudil sam iti f školu!
    @ Kipeci z Niskozemske: Negda su stari Rimljani rekli (jo se toga ne zmislim, ali su mi drugi rekli): "Škola je učiteljica života!" Jo sem to krivo prečital. "Škola je MUČITELJICA života!" Pajdošu MEKONU sem napisal zakaj sem bil stroho iti f školu. Kak vidiš, več ot prvoga dneva mje s tom školom krenulo znopok!

    avatar

    18.04.2016. (00:31)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Vrabec ga dal.. pa kaj si išel v školu za kojne gda su učiteli z šibami tam uredovali.. Drugač pa.. vsi su znali kak si velki hahar.. Noo..pa dok su v školama šibe fijukale.. su deca pametnejša išla domof ...Kaj ne ....

    avatar

    18.04.2016. (13:56)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ja ti dojdem za teden dan, pa si bumo spili kapucinera. morti tam najdem i kaj za pojesti, bazlamaču ili špeka, koji krmenatl ili čvarke, ha?

    avatar

    19.04.2016. (08:33)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Ha..si videl Štefek kak bi se štela Teta ogrepsti... ha ...

    avatar

    21.04.2016. (12:05)    -   -   -   -  

  • Štefek z Međimorja

    @Stora teca: imam se kaj ste nabrojili i dobru kaplicu i novu motiku! Čakam Vas na željeznički stanici!
    @Pajdoš MEKON. Teca su več stori, ali kaj su nabrojili za jesti jim bum se pripravil, a onda idemo kuruzu kopat! Kaj se škole tiče, saki den smo bili f školi biti i nesmo smeli doma povedati da smo bili biti jerbo smo onda i doma bili biti. A denes? Ako učitelj nekog balafca samo krivo pogleda, za 10 minuti bane japa f razred i učitelja kao prvo pošlje f rodno mesto, onda mu zmisli se moguče izraze iz životinjskog carstva, a ako se učitelj ne potuli i ne veli "Vaša visosti, sluga sem pokorni", počne ga grabati za vrat s porukom "Sutra se vidimo na sudu!"

    avatar

    21.04.2016. (14:19)    -   -   -   -  

  • War einmal

    Lijepo pišete.
    Uz blagoslov i dobrodošli kod Mirka!

    avatar

    23.04.2016. (08:54)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Viš.. je Štefek zamučal.. ni štel ni tam pri meni komentirat da je GRintavec dobil vulicu v Agramu.. kaj si jalnuš postal...ha ....

    avatar

    25.04.2016. (07:12)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ajoj šmrccc kakva nepravda, prava pravcata nepravda...

    avatar

    25.04.2016. (20:01)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Jebal ga vrag.. Štefek je zbrisal da ne mora klečati na kuruzi ....

    avatar

    27.04.2016. (17:06)    -   -   -   -  

  • Sličice iz Nizozemske

    hm, mislim da je Štefeka ili njegov kompić zgrabil neki virus....

    avatar

    27.04.2016. (23:59)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Števo dost je bilo otenavlanja, lepo se sedni za komp i javi se....pak je posle prveg dana bilo još škole, a i fsega drugoga....pa ne bumo do srpnja bili bez pripovetkih...

    avatar

    29.04.2016. (08:53)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Daj nam ..Štefek.. spripovedaj kak je bilo gda si prvi put išel fukati .... valjda nisi taki pobegel ...ha ...

    avatar

    29.04.2016. (23:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...