Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • Valcer

  Meni se čine licemjerni, ali to su i do sada mnogo puta dokazali.
  Navodno, štite životinje više nego ljude.

  avatar

  04.11.2014. (07:13)    -   -   -   -  

 • lion queen

  ne bih se ovaj put osvrnula na plastične vrećice (pisala sam o njima u svom prethdnom postu, što ti je promaklo, izgleda, jer nisi ništa komentirao, a mislila sam da baš ti hoćeš), već bih se osvrnula na valcerin komentar da prijatelji životinja više štite životinje nego ljude. pa naravno da će više štititi životinje...to im i jeste smisao postojanja... neke druge udruge štite ljude.. svatko radi ono za što se opredijelio..pa tako ni zborovi ne izigravaju mažoretkinje npr..

  avatar

  04.11.2014. (08:07)    -   -   -   -  

 • Euro

  a gdje ce u buduce stavljati drek kada im se pasek pokaki na cesti...
  U laneni ceker ili?

  avatar

  04.11.2014. (08:24)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @euro :)) ne bi vjerovao, ali jednom sam ga nosila u ruci u papirnatoj maramici :) i nije bilo gadljivo, jer je bilo od mog najdražeg bića druge vrste:)) hahha ljubav prema životinjama je neizmjerna :)))
  da mi je netko, kad sam imala 20 i bila gadljiva, rekao da ću kasnije nositi u ruci drekec od psa, rekla bih mu da je lud... ali što ćeš.. život te odvede tamo gdje nikad nisi mislio da ćeš se naći :))
  ali evo, plastiku za gušt, plastične vrećice za pseće kakice su nezamjenjive!!! papirnata maramica brzo promoči :)) hahhahha ajoooj gadno, ali istinito :))) živjele plastične vrećice!!!!

  avatar

  04.11.2014. (08:56)    -   -   -   -  

 • Bookeraj

  daj nemoj molim te da prijatelji životinja volontiraju po šumama, neki će ih krivolovac skratiti za glavu :)

  avatar

  04.11.2014. (10:21)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Makar i "licemjeri", kako si ih nazvao, vjerujem da se sagnu za vrečicama koje nađu odbačenim u prirodi. Kao ljubitelj prirode i ja to radim. Licemjerna je naša trenutna vlada koja nastoji pokazati kako smo MI najpametniji i možemo protiv svih, pa i protiv prirode. Čitav svijet vrišti kako treba prekinuti, smanjiti zagađenje fosilnim gorivima, samo smo mi toliko pametni da nama trebaju ugljenarski Plomin i Ploče. U jednoj od vjetrom, vodom i suncem najbogatijoj zemlji u Europi do 2020 više nema gradnje alternativnih izvora energije jerbo je "kvota" do tada ispunjena.
  U najljepšem moru na svijetu nama trebaju bušotine koje mogu biti "najmanje 5km od obale". Vjerujem da budemo organizirali regate oko jadranskih platformi kao naš turističi jedinstveni proizvod. Budemo nudili i kampove, hotele dužobalne šetnice sa pogledom na platforme iz kojih bude danonočno sukljao plamen a smrad sumpora širio se umjesto mirisa mediterana "kakav je nekada bio".

  avatar

  04.11.2014. (10:42)    -   -   -   -  

 • Euro

  hehe nabasa na ovu sliku,nekako ima veze sa temom:
  http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/aVQD6W8_460s.jpg

  avatar

  04.11.2014. (14:12)    -   -   -   -  

 • malo ti malo ja

  A šta ću ti ja sad ić filozofirat, kad sve lipo piše, zato
  samo pozdrav ostavljam:)))

  avatar

  04.11.2014. (17:25)    -   -   -   -  

 • mecabg

  Većina samo priča priču šta bi uradila...
  Na djelu ih je već manje.
  Nadležni ko su da su, obično su jako skriveni,
  ipak, ponekad, nešto i urade...pred glasovanje na primjer :))

  avatar

  04.11.2014. (18:43)    -   -   -   -  

 • sjećanje i osvrti

  Malo je zainteresiranih za održivi razvoj!

  avatar

  04.11.2014. (19:37)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  Ispravak!

  avatar

  04.11.2014. (20:09)    -   -   -   -  

 • NF

  neka akcije od čini mi se PETA organizacije znaju biti vizualno zanimljive, a postavlja se ovdje kao uvijek pitanje, koji ljubitelji životinja, koliko znam i tu vlada raznolikost.

  avatar

  04.11.2014. (21:11)    -   -   -   -  

 • ... dražeN ;)

  Fanatici, ili njihovi iskreni fanovi, sve više ili manje urede po istoj šabloni, dok je sama tema, tj. objekt manje bitan. Sami po sebi, ne mislim da su kao globalna, opća ili skroz individualna pojava išta bolji ili lošiji ljubitelji životinja, lovci, vegetarijanci, dijetalci, nogometaši, ... ili ljubitelj plastičnih vrećica. Na kraju krajeva, svatko od nas ima svoje ime i prezime, pa tako i lik i djelo, i gledano u grupi gotovo nužno dolazimo u poziciju da od šume ne vidimo drvo ;)

  avatar

  04.11.2014. (22:56)    -   -   -   -  

 • Zack

  Zbilja gnjusno. Običaj je izgleda, a koliko vidim ne samo kod nas, nego svugdje, da se oni koji nemaju pojma upravo miješaju u stvari o kojima nemaju pojma. Prijatelji životinja nikada nisu imali veliku podršku naroda i to je njihov najveći problem. Kada bi svoj posao radili kako spada vjerujem da bih mnogo više nas podravalo. :)))))

  avatar

  04.11.2014. (23:27)    -   -   -   -  

 • Igniss

  To je zato što se prijatelji životinja (i ostali ekološki aktivisti) najčešće ne temelje na ljubavi prema životinjama, već mržnji prema ljudima.

  avatar

  05.11.2014. (06:49)    -   -   -   -  

 • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

  Predlažem slijedeći link:
  Neprijatelji ljudi
  Detaljno proučiti stranicu, linkove...

  avatar

  18.05.2015. (19:55)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...