Komentari

addictedtosun.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • robyn

    sijaset ovih osjećaja mi je poznat. kasnije je prepoznat kao nebitan. u cijeloj sastavnosti života najveći gubitak vremena je stati i opisati to stanje, no čovjek valjda ne može odoljeti. nenako je ponosan na svoju patnju i baš to želi napisati.
    isto vrijedi i za ljude koji primjećuju razne druge stvari koje ih osobno pogađaju.
    ali, sa svakom prigodom lijepo je i poželjno toplo se rastati, i krenuti pomalo dalje. inače se samo iscrpljujemo i napada nas još više žeđi.
    zvonki pjev nas čeka, koliko god to u pojedinim časovima izgledalo kao sumanuta prognoza vremena.

    avatar

    13.03.2019. (09:13)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Davno su rekli kako zveckanje oružja tjera muze. Kod nas kad ljudima uzvrije zloba, vile pobjegnu od njih. To je neko mitološko pravilo.
    Tko zna kako se i zašto promijenimo? To se događa neprimjetno. Ispočetka je sve mimo, no najednom smo žarište tektonskog poremećaja i izostane mogućnost kontrole očekivanja. Sjećanja naglašavaju odmak, no povodanj u kojem smo ne dozvoljava korekcije. Zatečeni smo. Trebamo novu perspektivu, novi rakurs gledanja. To je najteže i u tome nema kompromisa.

    avatar

    13.03.2019. (09:14)    -   -   -   -  

  • NF

    jako. mi inače sređujemo stan, pronađena su stara pisma iz nekih pravremena, razmišljam o bacanju nakon prvog trena kad sam se malo i raznježio, puno je lažnog bilo u tim nekadašnjim "iskrenim osjećajima".

    avatar

    13.03.2019. (09:48)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    jesi li?

    avatar

    13.03.2019. (11:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...