Komentari

novakinja.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • pero u šaci

    ''Homoseksualnost je posebno zanimljiva jer se ovdje agresor i lingvistički predstavlja žrtvom pa vjerski fundamenstalisti staju u 'obranu' obitelji, obranu od agresora- seksualne, nacionalne, vjerske ili bilo kakve druge manjine.'' Sila jedna od logike: Većina silovana od manjine time što bi ta manjina htjela isti tretman.
    ALI, nešto drugo mi je dok sam čitao post zaokupilo gro pozornosti! Nešto prečudno odmah na početku...
    Kopam, kopam po memoriji, al' da me ubiješ ne uspijevam se dosjetiti vlastitog posta o uvlakačkoj politici vladajućih uslijed koje uvode zdravstveni odgoj, što rezultira konzervativnom kontrarevolucijom, otuda što su ''vjernici išli djelovati preventivno kako njihova djeca ne bi mislila kako su različiti oblici seksualnosti normalni''.
    Ne znam za takav post u svojoj prošlosti. No - i tu dolazimo do spooky dijela - znam u budućnosti.
    I to svoj post, koji počinješ pozivanjem na moje riječi, počinješ pozivanjem ne na bilo koji moj post iz budućnosti, nego baš onaj koji počinje (pardon, počet će) citiranjem tvojih riječi!
    Onaj koji sam u većem dijelu već napisao, prije 5-6 dana (nisam još objavio samo zato jer me neki posao odvukao u međuvremenu, ne dozvolivši mi da zgotovim sto posto) - upravo povodom tvog komentara kod mene (odgovaranje na koji mi se otelo u taj budući post).
    Kad evo ti sad k'o da si čitala - iako ne znam kako si mogla čitati (???).... Stvarno, kako ti je uspjelo ostati otvorenih očlju mojim budućim postom?! Jesi ti ne samo profesorka i engleskog i hrvatskog nego i prekognistica neka?
    Pazi, evo ti ekskluzivni preview, u točnim riječima: ''I u jednom i u drugom fundamentalizmu naglašen je taj zaziv čistoće - tvrdnja samorazumljiva za vjerski (referendumska inicijativa je deklarirano i krenula iz reakcije na 'nametanje' modula 4, iz revolta što se nevine uši katoličke djece neće zadržati čistima od informacije da postoje na svijetu očitovanja spolnosti, neka čak ne posve katolička), a prilično i za nacionalistički fundamentalizam'' (itd., nek' nešto ostane za čitati i u samom postu iz budućnosti).

    avatar

    23.11.2013. (10:32)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Žena zna!

    avatar

    23.11.2013. (12:05)    -   -   -   -  

  • Hlapićka

    Pa Pero, implicitno si sve to rekao i u prvom postu! Zašto uopće spominjanje tog zdravstvenog odgoja kad si se o njemu dosad slabo nešto bio oglasio, ako ne da rasvijetliš vezu između to dvoje. Pa u postu spominješ Rudaničin citat o orgazmu (a ja znam da je u citatima ključ za čitanje) :)
    Nisam znala da sam te preduhitrila- samo sam ovako, zdravoseljački- izvukla poantu :)

    avatar

    23.11.2013. (14:36)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Telepatijo kleta!

    avatar

    23.11.2013. (15:08)    -   -   -   -  

  • impressumlija

    Vidim,ovdje pero u šaci izvrsno napada,filozofira kao i svuda,pravi se pametnjaković.Ništa čudno,znade on i još više štetiti,evo uredništvo blog.hr mi je reklo da su mi njegovom zaslugom izbrisali brojne blogove.Njemu se ne sviđa moja domoljubnost prema Hrvatskoj a htio bi da njegovo prosrpstvo,ćirilicu i antihrvatstvo svi podržavamo.Načekat će se dok mu se želje ispune.Ah.zašto se zamaram,taj prokleti stvor.Eno i na osobnom blogu sam sa sobom razgovara,skoro sve njegovi komentari.Druga Vedrana Rudan koja je mogla beljezgati i belježđe u Nacionalu od Pukanića,Globusu i kojim još ne žutim novinama koje financira Soroš.Pozdrav!

    avatar

    03.01.2014. (06:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...