knjiznicarkica

04.03.2007., nedjelja


Odjeća ipak čini čovjeka
Pokušajte ući u dućan neuređena i nenašminkana i pogledajte kako će se prodavačice prema vama ponašati. Kao u Zgodnoj ženi "Nemamo tu ništa za vas". Pokušajte i obrnuto, uredite se kao za najbolji izlazak i otiđite u dućan. Svi će se strčati i pretrgnuti od ljubaznosti.
Pravilo drugo: Izgledajte uvijek dotjerano kao da imate novaca. To i nije nemoguće. I najveće zvijezde hvale se da kupuju na rasprodajama zašto ne bi i vi. Kad nemam novaca moj omiljeni šoping je u Austriji gdje su cijene na rasprodajama znatno niže nego kod nas. Tamo kad se rasprodaje stvarno se rasprodaje, pa i vrlo zgodne stvari možete kupiti za desetak eura. Moji omiljeni dućani su NKD, Takko, Kik, Voegele...Svi su oni i na netu, imaju svoje stranice i možete se javiti za njihove njuzletere. Tako ćete biti u toku s ponudom koja se svako malo mijenja a cijene su doista fantastične. Sa nekih 50 do 100 eura možete bez problema mijenjati krpice na poslu danima uz zavidne poglede. Meni najviše zavide na šeširiću koji je kupljen za euro i slatkim antilop salonkama ( pink) za 10 eura. Naravno, nitko ne zna pravu cijenu.
A odjeća je bitna, ona ipak čini čovjeka zar ne? Ako imamo zgodne, moderne krpice, osjećat ćemo se sigurnije, otpornije na stres - priuštile smo si radost šopinga, super smo! Samouvjerenost i samopouzdanje može se kupiti za malo novaca. Kad ćemo imati više možemo se počastiti i nekom dizajnerskom krpicom. Zašto ne? Onih zamišljenih 50 000 jednom će postati stvarnost.

- 23:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.