knjiznicarkica

03.05.2008., subota


Evo mene , opet!
Gotovo ne mogu vjerovati da blog nisam pisala godinu dana, i nešto malo više. Čitam stare postove i mislim da li sam se promijenila i što se sve promijenilo. Moje mame više nema. Umrla je u domu 14 ožujka. Bila sam zadnjih mjeseci svaki dan s njom. Čak je i prošlo ljeto bila kod mene doma oko mjesec i pol, ali su zdravstveni problemi bili sve veći i bilo je nemoguće da je ostavim samu doma. Sad već to pričam s jedne vremenske distance ali vjerujem da mi je ovih zadnjih nekoliko mjeseci bilo među najtežima u životu. Vidite da nekog gubite, da kopni pred vama a ne možete ništa pomoći. Mamin i moj mačak Čupko, kad mi je bilo teško, legao je kraj mene i gladio me šapom po licu.
Što se još promijenilo? To što sam na nagovor muža u ljeto neke novce stavila u fondove. Baš sam potrefila trenutak! I još jedna stvar : lakša sam za 15-tak kila. Nije stvar u situaciju u kući, problemi meni nisu nikad skidali kile ( bila sam najdeblja kad sam pripremala diplomski ), nego sam odlučila da, zdravlja radi, ipak malo skinem. I konačno da ne kupujem u alight com, što je raj za debele.
Još jedna lijepa vijest. Dobila sam nećaka Tinčeka koji samo papa i smije se. Uskoro će imati godinu dana. Ja trčim u Austriju ili po internetu da dijete ima što za obući jer ne daj Bože da ima sve od starijeg brata.
- 22:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.