Kupus.net poklanja oglasni prostor vrijedan 50.000 kn

srijeda , 13.03.2013.



Kupus.net poziva umjetnike, umjetničke skupine, udruge, tvrtke, institucije i druge formalne/neformalne inicijative angažirane u kulturno-umjetničkoj produkciji, neovisno o umjetničkom ili kulturnom polju njihova angažmana, da do 31. ožujka pošalju svoje prijave za besplatno oglašavanje na stranicama portala.

U ovom krugu podrške hrvatskoj kulturnoj i umjetničkoj sceni Kupus.net će osigurati oglasni prostor u vrijednosti 50 tisuća kuna. Odobreni baneri moći će se iskoristiti do kraja 2013. godine.

Prijava treba sadržavati kratki opis djelovanja prijavitelja, opis projekta koji želite promovirati, traženi vremenski termin kampanje, te prijedlog oglasnog rješenja koje biste plasirali.

Kupus.net donirat će oglasni prostor iz svoje oglasne kategorije „Box 2“, čije su dimenzije 300 x 100 px, a format banera može biti animirani (swf) ili statični (gif, jpeg) veličine do 30 kb.

Iako je poželjno poslati radni prijedlog banera, u slučaju da je riječ o oglasu koji se želi plasirati u drugoj polovici godine, to može biti i opisni prijedlog s jasnom prezentacijom tekstualnog i vizualnog dijela oglasa.

Ne postoji formalizirana prijavnica, već se materijali šalju mailom na marketing@kupus.net (do zaključno 31. ožujka), uz naslov maila „Trebam baner“.



<< Arhiva >>