Isprika Davora Mandića

ponedjeljak , 05.03.2007.



Eto, stigao je i odgovor Davora Mandića. Nažalost, upisan je dolje niže u rubriku komentara, a nije mi stigao mailom, tako da nije potpuno sigurno je li ga napisao on ili se radi o djelu kakvog 'šaljivdžije'. Pretpostavit ću da je autor odgovora upravo novinar Novog lista Davor Mandić te vam ga prenijeti ovđeka:



je je šlampavost je. ispričavam se svekolikom pučanstvu na njegovu obmanjivanju u slučaju kovač koji, nadam se, neće završiti na Međunarodnom sudu pravde. za nagradu nisam bio doznao iz magazina Op.a. već s internetskih stranica pred kraj prošle godine pa sam potpuno nekritički to tako i prihvatio. otud greška s travnjem. a u nesretnom slučaju kovač radi se o klasičnoj zamjeni identiteta. naime, u razgovoru s valerijem spominjala su se tek prezimena finalista pa je mirko zamijenjen emilijom u emanaciji moje šlampavosti. iako sam i po relevantnosti mogao pretpostaviti da se radi o mirkecu, a ne emiliji. eto i na.
(davor šl. mandić 05.03.2007. 12:05)



Eto, i to smo doživjeli, jedan je novinar, zamislite, priznao grešku i ispričava se. Naravno, upitno je da li bi se ispričao da mu ovako javno nije ukazano na pogrešku.
Ispravak i ispriku koji bi bili objavljeni u Novom listu (jer je tamo objavljena pogrešna informacija. Pardonček, dvije pogrešne informacije.) mislim da je ipak iluzorno očekivati. No, i ovakav je postupak prilično rijedak u nas pa se moramo i ovime zadovoljiti jer si utvaram da je i ovo ipak nekakav mali pomak ka poboljšanju stanja u rvackom nounarstvu.




<< Arhiva >>