Nova književna večer SC-a : nastupa Ana Tomić!

utorak , 05.12.2006.



Književne večeri u SC-u idu dalje, a novi književni dejt je 7.12. u 21 sat, u KLUBU SC-a!

Prvo književno druženje u prosincu u svoje će ruke uzeti mlada spisateljica i pjesnikinja Ana Tomić, poznata svima onima koji su pohodili Književne večeri u SC-u ili Booksu, gdje je već čitala pjesme i priče. Osim čitanja, Ana je i objavljivala na www.knjigomat.com te elektorničkom časopisu “Treći trg”.

Ovaj će četvrtak pročitat će i neke novitete, a vi se pripremite za ugodnu književnu i pjesničku poslasticu te se fino smjestite u vaše književne sofice. Prije, za vrijeme i nakon opustit ćemo se uz književnu slušaonicu koja će izvrsno sjesti uz vašu pifu ili čaj.

Voditeljica večeri je Mirna Bačun.



Najava književnih večeri u prosincu, u sklopu Velesajma kulture:

14.12. 2006. u 20 sati, KLUB SC-a! :

Večer queer književnosti i veselja!
Samo za vas, u skopu Velesajma kulture i Književnih večeri u SC-u, održat će se jedinstveni queer događaj obojen ženskom nogometnom groznicom! Vaše književne uši zadovoljit će poezija Saške Rojc koju će čitati i interpretirati Gabe, proza Ivke K. uz pokoju žensku nogometnu anegnotu! Vaše će muzičke uši u popunosti zaokupiti ovrnuto, drugačije – Queer! - Live on stage presenting Bura Bend, lezbijski cover i ženski nogometni bend, koji osim lopte praši i po pozornici!


17.12. 2006 u 21 sat, KLUB SC-a!:

Kavana Beirut!

Virtualna Kavana Beirut ( beirut.blog.hr) odvijat će se pred vašim očima! Priče i senzacije inspirirane sjevernom Afrikom, bliskim istokom, mistikom i sufizmom s bloga će se utjeloviti u stvarnu kavanu, samo na tren, u KLUBU SC-a!


<< Arhiva >>