'U2 by U2' uskoro i kod nas

ponedjeljak , 02.10.2006.


Naklada Ljevak najavljuje :


Nakon Londona i Dublina, U2 manija zahvatila je i New York. No, ovaj put se ne radi o glazbi već o - knjizi.
Bono, The Edge, Larry i Adam autori su vlastite biografije naziva "U2 by U2" u kojoj sasvim otvoreno i iskreno govore o svojim počecima i uzbudljivom putovanju do današnjeg statusa, nudeći mnoge dosad nepoznate činjenice i čak 1500 jedinstvenih fotografija.

Knjiga je službeno puštena u prodaju 22.rujna, a prvo potpisivanje knjige U2 je "odradio" u Londonu. Još večer prije, ulaz u knjižaru bio je zatrpan stotinama nepokolebljivih obožavatelja, koji su, unatoč kiši, strpljivo čekali na upoznavanje s bendom. U Dublinu je tu privilegiju imalo tek njih 250 koji su osvojili posebne ulaznice preko službene web stranice i radio postaja diljem Irske, iako to nije obeshrabrilo još tisuću njih koji su se okupili ne bi li bar uspjeli vidjeti svoje omiljene zvijezde. Sličnim principom se poslužila i najveća njujorška knjižara Barnes and Noble's koja je prvim kupcima knjige dijelila posebne kodirane narukvice koje su ujedno bile i ulaznice za potpisivanje knjiga.

U Hrvatskoj je prava na ekskluzivnu biografiju grupe U2 otkupila zagrebačka Naklada LJEVAK, koja najavljuje kako će se U2 by U2 na hrvatskom jeziku moći čitati već početkom studenog.


<< Arhiva >>