Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

'U2 by U2' uskoro i kod nas


Naklada Ljevak najavljuje :


Nakon Londona i Dublina, U2 manija zahvatila je i New York. No, ovaj put se ne radi o glazbi već o - knjizi.
Bono, The Edge, Larry i Adam autori su vlastite biografije naziva "U2 by U2" u kojoj sasvim otvoreno i iskreno govore o svojim počecima i uzbudljivom putovanju do današnjeg statusa, nudeći mnoge dosad nepoznate činjenice i čak 1500 jedinstvenih fotografija.

Knjiga je službeno puštena u prodaju 22.rujna, a prvo potpisivanje knjige U2 je "odradio" u Londonu. Još večer prije, ulaz u knjižaru bio je zatrpan stotinama nepokolebljivih obožavatelja, koji su, unatoč kiši, strpljivo čekali na upoznavanje s bendom. U Dublinu je tu privilegiju imalo tek njih 250 koji su osvojili posebne ulaznice preko službene web stranice i radio postaja diljem Irske, iako to nije obeshrabrilo još tisuću njih koji su se okupili ne bi li bar uspjeli vidjeti svoje omiljene zvijezde. Sličnim principom se poslužila i najveća njujorška knjižara Barnes and Noble's koja je prvim kupcima knjige dijelila posebne kodirane narukvice koje su ujedno bile i ulaznice za potpisivanje knjiga.

U Hrvatskoj je prava na ekskluzivnu biografiju grupe U2 otkupila zagrebačka Naklada LJEVAK, koja najavljuje kako će se U2 by U2 na hrvatskom jeziku moći čitati već početkom studenog.




Post je objavljen 02.10.2006. u 08:01 sati.