utorak, 29.01.2008.

Potraga je završila

Malo novosti da vam javim.
U subotu smo bili u Zagrebu i tražili vjenčanicu, sestra, njezin dragi, Polovica i ja. Dok su se oni šetali po Zagrebu mi smo obilazile butike. Moram priznat da sam dosta razočarana sa buticima, svi imaju iste haljine....Sve iste, niti jedna nema rukave ili nešto na ramenima a takvu sam tražila....potpuno drugačiju...dok nismo došle do Spose, e tamo je druga priča.

Probala sam prvu vjenčanicu i u nju se zaljubila. Nije klasična ali meni je jako lijepa...jednostavno mi pristaje...malo je neobična...boje je šampanjca....ima crvenu traku na sebi (na slici koju budete vidjeli je crna ali moja je crvena).
Mojima se baš i ne sviđa jer je prejednostavna i nije neka blješteća (no to sam i znala) ali meni je draga....nekako je romantična. Probala sam još par ali ta mi je nekao prirasla srcu.

Malo mi je žao kaj svi očekuju od mladenke da bude u bijelom i da se blješti na sve strane....te da je ta haljina široka...meni široka nikako ne stoji, izgledam grozno.

I u Sp..si je super, nije tako skupo kako svi misle...ova haljina je 4 500,00kn, toliko sam i planirala dati za haljinu. Cure su ok, jedna se posebno tebi posveti i pomaže ti oko svega.

moja se zove NIEGRA

Na slici se ne vidi da dolje isto ima iza onako širi dio (ne znam kak se to zove ) kao i ova ljevo do nje.

Stavila sam je ovako jer mi Polovica čita blog pa da odmah ne nabasa na nju...obećao je da neće otvarati stranicu da vidi. kiss


A sad mi recite iskreno kako vam se sviđa? Iskreno yes


Objavljeno u 09:25 • Komentari (16) • Isprintaj#

ponedjeljak, 21.01.2008.

Nije sve u novcima...


Eh, nije me bilo na blogu poprilično dugo, kad sam stigla čitala sam Vas ali većinom nisam imala vremena niti komentirati. Hvala Bogu pa je bilo posla preko glave.

Uglavnom, da rezimiram kaj se sve desilo od mojeg zadnjeg posta. Hmmmm....lijepo sam proslavila rođendan, nije bio nikakav party veće kod kuće sam počastila sve koji su mi došli .....

Polovica je mi je poklonio vjenčani prsten (napokon!rofl), slikat ću ih pa će te vidjeti...jednostavni su i lijepi, mješano bijelo i žuto zlato, više bijelog. Naravno, zajedno samo ih birali. Stvarno je izbor bio velik i bilo je teško odlučiti koj uzeti.
Ja svoj nosim jer mi je to ujedno i zaručnićiki a on svoj neće, kaže da će ga nosit kad kaže "da"! Meni je tak svejedno.

Počele su pripreme za svadbu, ovu subotu idemo u Zg u potragu za vjenčanicom...idemo sestra, njezin dragi, Polovica i ja ....oni su nam pratnja koja će se šetat po kafićima dok ćemo mi lunjat po buticima.

Imate li koji savjet? Gdje ima lijepih vjenčanica.... mislim da budem prvo u Sposu otišla. Nadam se da budem do 5 000,00kn našla ....nekako mi se sve više od toga cini previše.

Ovaj tjedan idem i fotografa naći. Još nismo sigurni da li budemo pozivnice sami radili ili ćemo ih dati napraviti...razmišljamo. Naši su više histerični oko toga svega nego mi...paničare...kao da je to sve sutra a ne u 5. mjesecu.

------------------

Imamo problema sa sestričnom. Ima 20 godina. Živjela je i radila u Zagrebu, završavala je pripravnički, teta joj je sve plaćala kaj je trebalo...i kupovala odjeću ....ma sve joj je pomagala, al joj je i rekla kad završi pripravnički da se vrati doma i položi državni pa onda lijepo počne tražiti posao gdje god hoće.
Prošla su 3 mj. kak je završila pripravnički, nije se vratila doma, nije platila stan, rasprodala je sve zlato kaj je imala. I ono kaj su joj moji kupili ogrlicu i prsten....ma baš sve...kao da je naveća sirotinja...grozno...
Moja mama i teta otišle su u Zagreb po nju, no ona im je pobjegla kad su ove skupljale stvari po stanu, derala se i vrijeđala tetu. Ima tu dublja pozadina, kad skupim živce budem napisala sve. Uglavnom, pobjegla je u trenirci...bez ićega sa sobom. Javila se kasnije da je ona dobro i na sigurnom da se ne brinemo...ali do kada?
Teta ima novce, uvijek su imali novce i to je pokvarilo sve....kupovalo se sve novcem pa i ljubav. Brinemo se svi za nju. Baka i dedo cijelo vrijeme plaču. A ona se ne javlja...ne želi ćuti za nikog od nas.

To se je sve odigralo još prije 5 dana. Meni se je jedinoj javila na mob. ali nisam ju mogla nagovoriti da se vrati doma...ona samo trubi svoje...kak mrzi mamu..kak je ne može smislit i bla bla bla...Nevjerojatno da jedan kćer može tako nešto za svoju mamu reći.
Tetak je poginuto 1995. godine, pokoj mu duši, al da je on živ....do ovog sigurno nebi došlo. Strašno mi je žao tete, znam kakva je i znam da je dobra...neke stvari nije niti ona dobro napravila ali ništa tako strašno da bi joj ova mogla toliko zamjeriti.
Ima tu puno tramua zbog oca, i to je teta trebala riješiti kad je sestrična bila mala..trebala ju je vodit psihologu ali nije, trebala je više razgovarati sa njom a ne joj dati čokoladu i poslat je u sobu...
I ja bih onda mogla imati takav odnos sa ocem ali zašto bi, zašto bi se spuštala na njegovu razinu...pa bolja sam od toga...i treba neke stvari oprostiti pa makar se ne mogu zaboraviti.
Jučer mi je mama rekal da je i teta imala takav odnos sa svojoj mamo (mojm bakom) ali da je uvijek imala poštovanja prema njoj i nikad joj nije rekla ružnu rijeć....pa smo si malo razmišljale kak je to valjda nasljedno...neraščišćeni problemi koji idu od koljana do koljena, jer se i baka sa svojom mamom nikad baš nije slagala. Stvarno smo u sitaciji u kojoj ne znamo kako da teti pomognemo.
Sad nit ne mogu više nazvati sestričnu jer je pobjegla bez mobitela, navodno je kod te neke prijateljice koja radi u kafiću i ova stalno visi tamo...ne traži posao jer joj je svaki posao koji ima plaću manju od 4 000,00kn bezveze.

--------------------

Ajme ovaj je post koma...sav zbrda zdola...tko ga nije pročita do kraja uopće mu se ne čudim zubo

wave

Objavljeno u 13:39 • Komentari (7) • Isprintaj#

ponedjeljak, 07.01.2008.

Sretan Rođendan

Dana 08.01.2008. slavim 27. ročkas rofl

opis slike


Rođena sam u 8:45h u jednoj Zagrebačkoj bolnici jer su moji tada živjeli u Zagrebu. Jedino kaj imam od tog grada je to da moram rodni list tamo podizati i to mi je uvijek muka...ne mogu normalno kao i svi u svojem gradu podići na brzinu rodni list...ja se moram voziti 1,5h do tamo...ali eto...djelom sam i ja purgerka sa ličko - podravsko - slavonskom krvlju...zubo

Jedinu želju koju imam je : zdravlje. Jer kad imaš zdravlja, sve ostalo nekako se već riješi.
Dobro imam i nekih manje važnih ženskih želja npr: nova torba, parfem....hmm...pa ja sam stvarno skromna...razmišljam već 5 min kaj mi još treba i ne mogu se sjetiti rofl. Ah, jarac u duši...uvijek samo na posao misli...da me pitate kaj mi treba za posao onda bih nabrojala cijelo čudo toga :)).

U horoskopu sam dvostruki jarac, znači i u podznaku sam jarčina. Znači, tvrdoglavost na kvadrat :).

-----------------------------

I još nešto...želim čestitati svom blog - frendu isto rođendan, jedino kaj on ima godine koje bi ja htjela u ovom trenutku rofl:
djus SRETAN TI ROĐENDAN!!

Objavljeno u 14:23 • Komentari (19) • Isprintaj#

četvrtak, 03.01.2008.

Hvala svima na lijepim željama za Novu 2008. godinu.
Ispričavam se kaj Vas nisam stigla sve posjetiti i čestitati Vam direktno ali zato sada iskorištavam tu priliku i želim vam sve najbolje, da Vam se sve želje ostvare, da budete zdravi, lijepi, pametni i da Vam Nova protekne u miru i blagostanju sretan.


------------------------------

Novu sam dočekala sa sestrom u jednom bircu sa jednom svojom prijateljicom iz djetinjstva i par cura s kojima me sestra upoznala. Cure su mlade i otkačene, bilo nam je lijepo.
Jedino je bilo loše kaj nismo odbrojavali za Novu nego nam je D.J. samo rekao "Sretna Vam Nova 2008., nebude odbrojavanja, čestitajte si"!! Mislim,stvarno!?

Mamici nam je rođendan 1.1. tako da smo i to lijepo proslavili. Jadna, sama si je tortu pravila kiss ali torta je fiiinaaaa....

Polovica je trebao raditi na Staro - Novu godinu ali nije. Bio je sam doma. Nije htio nigdje ići. I onda je iz dosade u 4h ujutro radio paprikaš!!? Da, dobro ste pročitali, paprikaš!
On voli kuhati...to mu je hobi...ali majko mila ...u 4h ujutro?
Čak je za sobom i sve pospremio. Paprikaš je bio jako dobar thumbup.
.........................................

Ovaj post pišem već 3h i nikako da ga dovršim jer stalno neka stranka uđe...idem radit...
moram...
a neda mi se....
a jooj...
išla bi doma ....
wave

Objavljeno u 11:25 • Komentari (9) • Isprintaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Pa da i ja napokon mogu komentirati drage mi blogere. Tko zna mozda nekad nesto i pametno napisem.
_________

To sam davno napisala, još prije godinu i nešto, od tada pišem redovito blog...imam čak i one koji me komentiraju :))))

Jedan dio blogova koje čitam :




Moja sestra

Jelena Vukosav

Hybrid

nihonjindejan

Jani28

Koreja blog

Nebulozenjezine :)

Djus

Nevenera

Mala Sanja


Karakter club




Mjesečeve mjene


hmm :))

Imam 28 godina, zivim i radim u jednom manjem gradu.
Udana za svoju dugogodišnju ljubav.
Gramaticki sam losa, č i ć koristim totalno nepravilno...:)))
Tko prizna pol mu se prasta. :))

Moj ICQ 151750725

"e pošta" :
klodica@net.hr


msn :
klodica@live.com


Free Counter



Gužvarini recepti!




Imaj jedan Pjesnik koji istinu zbori
Ima jedna pjesma.
Lijepa, iskrena, istinita...

- Ne Traži U Meni Anđela -

ne traži u meni luké
brod sam bez sidra i lanca
ne pružaj k meni ruke
pogledaj me i vidićeš stranca

ne traži u meni andjela
ja svoje grijehe dobro znam
ono šta si u meni vidjela
samo je maska, laž i sram

ne traži u meni suputnika
ostaćeš sama na raskrižju
ja sam poput divljeg ratnika
osvojim samo radi užitka

ne traži od mene vjernost
plakaćeš već prve noći
i tražićeš u sebi krivca
a krivac će bježati samoći

ne traži u meni andjela
jer su tvoje suze moja djela
i sve za čim tvoja duša pati
crno srce ne želi da shvati

ne traži od mene povratak
jer šta nam znači još jedna noć
u kojoj ćeš bolno shvatiti
da ja i ti nećemo opstati

ne traži u meni andjela
ja sam prolaznik bez hrama
zaslužuješ ti puno bolje
od čovjeka bez imalo srama



eXTReMe Tracker




online