Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

Potraga je završila

Malo novosti da vam javim.
U subotu smo bili u Zagrebu i tražili vjenčanicu, sestra, njezin dragi, Polovica i ja. Dok su se oni šetali po Zagrebu mi smo obilazile butike. Moram priznat da sam dosta razočarana sa buticima, svi imaju iste haljine....Sve iste, niti jedna nema rukave ili nešto na ramenima a takvu sam tražila....potpuno drugačiju...dok nismo došle do Spose, e tamo je druga priča.

Probala sam prvu vjenčanicu i u nju se zaljubila. Nije klasična ali meni je jako lijepa...jednostavno mi pristaje...malo je neobična...boje je šampanjca....ima crvenu traku na sebi (na slici koju budete vidjeli je crna ali moja je crvena).
Mojima se baš i ne sviđa jer je prejednostavna i nije neka blješteća (no to sam i znala) ali meni je draga....nekako je romantična. Probala sam još par ali ta mi je nekao prirasla srcu.

Malo mi je žao kaj svi očekuju od mladenke da bude u bijelom i da se blješti na sve strane....te da je ta haljina široka...meni široka nikako ne stoji, izgledam grozno.

I u Sp..si je super, nije tako skupo kako svi misle...ova haljina je 4 500,00kn, toliko sam i planirala dati za haljinu. Cure su ok, jedna se posebno tebi posveti i pomaže ti oko svega.

moja se zove NIEGRA

Na slici se ne vidi da dolje isto ima iza onako širi dio (ne znam kak se to zove ) kao i ova ljevo do nje.

Stavila sam je ovako jer mi Polovica čita blog pa da odmah ne nabasa na nju...obećao je da neće otvarati stranicu da vidi. kiss


A sad mi recite iskreno kako vam se sviđa? Iskreno yes




Post je objavljen 29.01.2008. u 09:25 sati.